ΘΕΤΙΚΗ ήταν η ανταπόκριση στο αφιέρωμα του καλού μας συνεργάτη Δημήτρη Ντάλα προς την Βίκυ Βασιλάκη – Μητρογεώργου, που είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δήμου Αρταίων με τον συνδυασμό «Αρτινών Συνεργασία» του δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη και εκ νέου υποψηφίου.
Πολλά τα τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε και αντιστοίχως πολλές οι δια ζώσης αναφορές που συνέτειναν σ’ ένα κοινό συμπέρασμα: Ότι δηλαδή κοσμεί το ψηφοδέλτιο, πως πράγματι θέτει στο επίκεντρο της πολιτικής της τον πολίτη, κάτι που εμπράκτως έχει αποδείξει, ότι αποτελεί χρήσιμη παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο για την πόλη και τα χωριά, και πως ως συνώνυμο της αλληλεγγύης κρατά ζωντανή την ελπίδα για έναν Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο.
Η Βίκυ Βασιλάκη – Μητρογεώργου, σύμφωνα και με τα όσα όλοι σχεδόν συνομολογούν, είναι πρόσωπο ευρείας κοινωνικής αποδοχής και θα ήταν μέγα λάθος να την περιχαρακώσει κανείς σε στενά όρια. Τουλάχιστον όσον αφορά την αυτοδιοίκηση που είναι το πεδίο στο οποίο ξέρει να παίζει καλά, με την πολυσυλλεκτικότητα άλλωστε που την διακρίνει, τα έχει καταρρίψει από τη στιγμή που έλαβε την απόφαση να υπερασπιστεί τον άνθρωπο μέσω θεσμικής εκπροσώπησης.
Διότι όταν πρόκειται για ανάγκες, συναισθήματα, πόνο, χαρά, λύπη, δυστυχία, διαχωρισμοί ουδεμία θέση έχουν. Φροντίζεις μόνο να είσαι κοντά. Κι αυτό ακριβώς κάνει η Βίκυ Βασιλάκη – Μητρογεώργου. Και επειδή όλοι δεν είναι αχάριστοι έρχεται η στιγμή να τής το αναγνωρίσουν. Και μια απ’ αυτές τις στιγμές είναι η προσεχή Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ