Μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση και πορεία στους δρόμους της πόλης πραγματοποίησε το Εργατικό Κέντρο Άρτας (ΕΚΑ). Στην απεργιακή συγκέντρωση με αποφάσεις τους συμμετείχαν επίσης η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Άρτας και το Νομαρχιακό Τμήμα Άρτας της ΑΔΕΔΥ.
«Ξεχώρισε ιδιαίτερα – επισημαίνεται σε ανακοίνωση Τύπου του ΕΚΑ – η οργανωμένη παρουσία του Σωματείου Εργαζομένων Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας, αλλά και η συμμετοχή εργαζομένων από το εργοστάσιο της ΙΟΝ και διανομέων από τις εταιρίες Ταχυμεταφο- ρών.
Στην απεργιακή συγκέντρωση χαιρέτισε ο Αλέξης Κατσαρός, μέλος της διοίκησης του ΕΚΑ και γραμματέας του συνδικάτου επισιτισμού – τουρισμού – ξενοδοχείων του νομού και την κεντρική ομιλία έκανε ο Παναγιώτης Κυρτσιάς, γραμματέας ΔΣ του ΕΚΑ και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού.
Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης όπου οι εργαζόμενοι βροντοφώναξαν πως δεν θα δεχτούν τη δουλειά 365 μέρες το χρόνο χωρίς δικαιώματα και πως απαιτούν 5μερο-7ωρο-35ωρο με αυξήσεις στους μισθούς. Το ΕΚΑ κάλεσε σε κλιμάκωση του αγώνα, σε μαζικές εγγραφές στα Σωματεία».
Την περασμένη Κυριακή ομάδα αλληλεγγύης του ΕΚΑ και της Ομοσπονδίας αγροτών επρόκειτο να μεταβεί στον Παλαμά Καρδίτσας για να παραδώσει τα είδη πρώτης ανάγκης που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής και να συμπαρασταθεί με όποιο τρόπο στους συναδέλ- φους πλημμυροπαθείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ