Με επιτυχία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση Τύπου, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Άρτας στην 87η ΔΕΘ με την παρουσία μελών της διοίκησης, στηρίζοντας για μια ακόμα φορά ενεργά την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη του τόπου, επιδοτώντας παράλληλα την συμμετοχή των μελών του σε μια από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις, που γίνονται στη χώρα.
Αναφέρει συγκεκριμένα: «Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου καθώς το Σάββατο και την Κυριακή 16 και 17 Σεπτεμβρίου, στο περίπτερο του Επιμελητηρίου πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις “Κερνάμε Άρτα”, όπου προσφέρθηκαν εξαιρετικά τοπικά προϊόντα, προσφορά από γνωστές επιχειρήσεις του νομού.
Εκπρόσωποι διοικήσεων Επιμελητηρίων και πλήθος επιχειρηματιών τίμησαν με την παρουσία τους το περίπτερο του Επιμελητηρίου. Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Άρτας Γεώργιος Στύλιος, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο πρόεδρος της KEEE Ιωάννης Mασούτης, ο πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών ΕΕΑ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γεώργιος Καββαθάς, ο πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας, της ΔΕΠ και του ΕΦΕΠΑΕ Πλάτων Μαρλαφέκας, οι πρόεδροι Επιμελητηρίων Ηρακλείου Μανώλης Αλιφιεράκης, Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, Βοιωτίας Παναγιώτης Αγνιάδης, Καβάλας Μάρκος Δέμπας, Ιορδάνης Πέλλας Τσώτσος, Λακωνίας Ιωάννης Παναρίτης, Ιωαννίνων Ευθύμιος Χρυσοστόμου, ο διευθυντής της ΚΕΕΕ Βασίλης Αποστολόπουλος και άλλοι εκπρόσωποι του επιμελητηριακού και επιχειρηματικού κόσμου και πολλοί επισκέπτες.
Στο πλαίσιο ενδυνάμωσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων – μελών μας, φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου με φυσική παρουσία οι: POSEIDON LUXURY SEAFOOD ΟΕ (Καπνιστά Αλιεύματα). Αικατερίνη Βάσιου («ΠινΕλιά» σαπούνια από ελαιόλαδο). ONSCALE ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (Υπηρεσίες οικονομοτεχνικών μελετών). Στο περίπτερο φιλοξενήθηκε επίσης και η Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Άρτας.
Προϊόντα και προωθητικό υλικό έστειλαν οι: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΟΥΛΙΑ (Ελαιόλαδο «Julia»). ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (Καπνιστό χέλι). ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Γ.ΜΠΑΦΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΒΕΕ “ΚΡΥΣΤΑΛΙ”. Γ.ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ (τυριά). ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Eλιές – Πάστα Ελιάς). ΜΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Ελαιόλαδο «πιθάρι»). ΜΠΙΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (κρασί, τσίπουρο). ΜΠΕΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ (ελιές Άρτας “ΦΙΛΙΠΠΟΣ”). ΝΤΑΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (Τα γλυκά της Γεωργίας). ΠΑΠΑΚΙΤΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Πορτοκαλάδα Άρτας – ποτά). ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΓΑΤΣΙΟΣ ΕΠΕ. ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΣΤΟΥΜΠΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ (κρασιά). ΣΑΚΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΕΛΙΕΣ). ΣΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΩΝ).
Την παρασκευή των εδεσμάτων, με βάση τα τοπικά προϊόντα, που προσφέρθηκαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου ανέλαβαν σεφ από τον πολυχώρο «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» της επιχείρησης ΓΚΑΝΙΑΤΣΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ & ΥΙΟΣ ΟΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Επιμελητήριο οργάνωσε την παρουσίαση των προϊόντων των επιχειρήσεών μας, αλλά και του νομού μας ως τουριστικού προορισμού με την προβολή σχετικών video καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκθεσης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ