Συνεχίζοντας τις περιοδείες του ενόψει εκλογών ο δήμαρχος Αρταίων και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Τσιρογιάννης επισκέφθηκε δομές υγείας, συνομίλησε με εκπροσώπους φορέων, με κατοίκους και επαγγελματίες της πόλης, ενώ παράλληλα μετέβη και σε χωριά του Δήμου.
Κατά το τελευταίο διάστημα σταθμοί του αποτέλεσαν το Κέντρο Υγείας Άρτας, διαβεβαιώνοντας ότι και ο Δήμος θα προβεί σε παρεμβάσεις προς τον υπουργό Υγείας προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες επίλυσης των προβλημάτων όπως η στελέχωση του Κέντρου με επιπλέον προσωπικό και χρηματοδότηση για εξοπλισμό και βελτίωση των υποδομών, αλλά και των περιφερειακών και αγροτικών ιατρείων, ώστε να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους δημότες.
Αναφορά έκανε επίσης και στην αποκατάσταση του εξωτερικού χώρου προτείνοντας να διαμορφωθεί σε έναν ασφαλή χώρο στάθμευση για προσωπικό και ασθενείς.

Στο Κέντρο Υγείας Άρτας
Χρ. Τσιρογιάννης «Σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας και σε δύσκολες καταστάσεις όπως αυτές της πανδημίας, στηρίξαμε τις προσπάθειες του προσωπικού των δομών υγείας της περιοχής μας για να μπορούν να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους δημότες μας. Το ίδιο θα πράξουμε και τώρα όπου χρειαστεί».

Στους πολύτεκνους
Από τα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων όπου βρέθηκε, ο κ. Τσιρογιάννης αναφέρθηκε στις στοχευμένες, όπως τις χαρακτήρισε, πρωτοβουλίες που στηρίζουν στην πράξη τις πολύτεκνες οικογένειες και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε να παρεμβαίνουμε με σεβασμό κι αλληλεγγύη, χτίζοντας ένα τείχος προστασίας για όλους».
Τον δήμαρχο Αρταίων υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Κομπογιάννης και τα μέλη του ΔΣ. «Η Δημοτική Αρχή – επισήμανε παράλληλα ο Χρ. Τσιρογιάννης – έχει προχωρήσει σε μειώσεις λογαριασμών ΔΕΥΑΑ κατά 50%, μειώσεις κατά 30% στα δημοτικά τέλη, ενώ μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου παρέχει ουσιαστική στήριξη σε πολύτεκνες οικογένειες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες».

Στο Επιμελητήριο
Με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γιάννη Γκολομάζο και τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Χουλιάρα, συναντήθηκε σε άλλη επίσκεψή του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία», κατά την οποία στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε η επιχειρηματικότητα της Άρτας.
«Στη συνάντηση – τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση Τύπου του συνδυασμού – τόσο ο κ. Γκολομάζος όσο και ο κ. Χουλιάρας αναφέρθηκαν στην πολύ καλή συνεργασία που έχει υπάρξει μέχρι σήμερα, οι κοινές δράσεις προβολής τόσο των τοπικών προϊόντων όσο και των επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα συζήτησαν για την αναγκαιότητα ίδρυσης Επιχειρηματικού Πάρκου, τις δράσεις τουριστικής προβολής και εξωστρέφειας, το camper stop, τον μηδενισμό των δημοτικών τελών και των τελών ύδρευσης εκεί όπου εκτυλίσσεται το open mall, κλπ».
Ι. Γκολομάζος και Δημ. Χουλιάρας δήλωσαν χαρακτηριστικά: «Εκπροσωπούμε τους κόπους, τις αγωνίες και τις ελπίδες της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας στην Άρτα και είναι σημαντικό να έχουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με την Δημοτική Αρχή».
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αρταίων, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις μας. Γι’ αυτό έχουμε ανακοινώσει μια πολύ συγκεκριμένη δέσμη μέτρων για τη γενναία στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας. Δηλαδή τρία εκατ. ευρώ για δράσεις στήριξης, προβολής και εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων…».

Σε Αστυνομία και Πυροσβεστική
Από την Πυροσβεστική την οποία επισκέφθηκε συνοδευόμενος από υποψηφίου δημοτικούς συμβούλους, ο Χρήστος Τσιρογιάννης έκανε λόγο για δημιουργία νέου χώρου στάθμευσης για τα οχήματά της, για νέες αντιπυρικές ζώνες, ενώ παράλληλα με αίτημα στο υπουργείο θα διεκδικήσει, όπως τόνισε, την ενίσχυση του ένστολου προσωπικού σε Αστυνομία και Πυροσβεστική αλλά και την ενίσχυση του εξοπλισμού τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ