Ενα ακόμα μεγάλο έργο ανάπλασης, σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου του Δήμου Αρταίων, ξεκινά η Δημοτική Αρχή ύστερα από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης ανάμεσα στον δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη με τον ανάδοχο του έργου, παρουσία του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Άρτας κ. Καλλίνικου, του πατέρα Νικόλαου, ιερέα του ναού Μαξίμου του Γραικού και του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Σωτήρη Χρηστούλη.
Ο κ. Καλλίνικος τόνισε πως πρόκειται για μια σημαντική ημέρα για την περιοχή, για τον εν λόγω ναό του Αγίου Μαξίμου αλλά και για ολόκληρη την Άρτα και πρόσθεσε: «Θέλω να συγχαρώ την Δημοτική Αρχή για το έργο αυτό και με μεγάλη μας χαρά ως Μητρόπολη παραχωρήσαμε ένα τμήμα του οικοπέδου, διότι εφόσον αξιοποιηθεί ο χώρος που βρίσκεται απέναντι από τον ιερό ναό, ταυτοχρόνως η περιοχή θα γίνει κέντρο ενδιαφέροντος αλλά θα βοηθήσει και στην αύξηση του θρησκευτικού τουρισμού της πόλης μας. Ως εκκλησία θα στεκόμαστε πάντα αρωγοί σε έργα ανάπτυξης του τόπου μας».
Μεταξύ των άλλων, στην πλατεία προβλέπονται σιντριβάνι και χώροι πρασίνου, παγκάκια, περιμετρικά ψηλά δέντρα, πράσινο, νέος φωτισμός με φωτιστικά τύπου led κλπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ