Την παρουσίαση του προγράμματος και των υποψηφίων συμβούλων, πραγματοποίησε την Παρασκευή15 Σεπτεμβρίου, στην κατάμεστη από συμπολίτες μας πλατεία Αγίας Θεοδώρας, η «Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή» με υποψήφια δήμαρχο την Βάσω Αμπελογιάννη.
Με ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον συνδυασμό εκφράζονται οι ευχαριστίες προς όλες και όλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, διατυπώνοντας παράλληλα και τον καλό τους λόγο. Ευχαριστίες «που ήταν μαζί μας στην πρώτη μας μεγάλη γιορτή», επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση και προστίθεται: «Ευχαριστούμε την Λαμπρινή Λάμπρου, την Βίβιαν Γκολομάζου, τον Παντελή Μπακόλα, τον Δημήτρη Πυριαλάκο, τον Χρήστο (Τάρα) Κολιούλη για τις μουσικές τους! Τον Κώστα που ήταν στον ήχο! Ευχαριστούμε όλες και όλους που εθελοντικά έστησαν την γιορτή, έψησαν, ήταν στους πάγκους, καθάρισαν τον χώρο, πρόσφεραν!
Ήταν μια βραδιά που μάς γέμισε αισιοδοξία και ελπίδα. Πάμε δυνατά για τις εκλογές στις 8 Οκτώβρη 2023. Πάμε δυνατά με Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή. Πάμε δυνατά με υποψήφια δήμαρχο Αρταίων τη Βάσω Αμπελογιάννη!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ