ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ μέτρηση για την ανάπλαση του Νταμαριού Πέτα που περιλαμβάνει την κατασκευή υπαίθριου θεάτρου στον Δήμο Νικ. Σκουφά.
Για το έργο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ο διαγωνισμός με τον προϋπολογισμό του να ανέρχεται στο ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ, χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του υπουργείου Εσωτερικών. Όσον αφορά τις προσφορές υποβάλλονται έως την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, ενώ η αποσφράγισή τους θα γίνει την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου. Ο ανάδοχος που θα προκύψει καλείται να ολοκληρώσει τις εργασίες σε δύο χρόνια.
Υπενθυμίζεται ότι το υπαίθριο θέατρο θα είναι χωρητικότητας 3.500 θέσεων και θα είναι από τα μεγαλύτερα σ’ ολόκληρη την Ήπειρο. «Η κατασκευή του», όπως είχε δηλώσει η δήμαρχος Νικ. Σκουφά Ροζίνα Βαβέτση μόλις ανακοινώθηκε η επίσημη έγκριση της χρηματοδότησης «επετεύχθη ύστερα από μεγάλη προσπάθεια και πολλές επαφές της Δημοτικής Αρχής τόσο με την πρόεδρο της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” Γιάννα Αγγελοπούλου όσο και με το υπουργείο Εσωτερικών».
Πρόκειται πράγματι για ένα από τα σημαντικότερα έργα πολιτισμού σε επίπεδο εγκαταστάσεων στην σύγχρονη ιστορία της Άρτας που μόνο ικανοποίηση προκαλεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ