ΜΙΑ χειρόγραφη ανακοίνωση με έντονα σεξιστικό περιεχόμενο κυκλοφόρησαν άγνωστοι μια ανάσα από τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του νέου εκλεγέντος προέδρου Στέφανου Κασσελάκη.
Μεταξύ των άλλων σημείων της πόλης είχαν το θράσος να την εμφανίσουν και στην πόρτα των γραφείων της εφημερίδας μας. Πέσαμε πάνω της όταν πήγαμε για δουλειά την Κυριακή προκαλώντας μας αλγεινή εντύπωση. Για τον επιπλέον λόγο ότι η κοινωνία μας δεν έχει εμφανίσει τρανταχτά δείγματα σε ομοφοβικά παραληρήματα κατά της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Αντιθέτως μάλιστα, στην περίπτωση των εσωκομματικών εκλογών Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ τα μέλη και οι φίλοι του που προσήλθαν στις κάλπες δεν έβαλαν στο ζύγι τον σεξουαλικό προσανατολισμό, υπερψηφίζοντας τον Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του κόμματος.
Ντροπή και αίσχος, λοιπόν, στους άγνωστους για το δηλητήριό τους εναντίον των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Εάν έχουν το θάρρος ας εμφανιστούν δημόσια να μιλήσουν. Κυκλοφορώντας, όμως, και αναρτώντας τις εμμετικές ανακοινώσεις τους πίσω από κλειστές πόρτες τι άλλο από δειλοί και άβουλοι μπορεί να είναι;
Β.Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ