«Από δημόσια σημερινή (15 Σεπτεμβρίου) ανάρτηση του κ. Τσιρογιάννη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μάθαμε ότι σήμερα ο Δήμαρχος της πόλης πήρε τα αυτοκίνητα της Πολιτικής Προστασίας, τα φόρτωσε με κουτιά που είχαν αυτοκόλλητα της ΝΔ και της δημοτικής του παράταξης και μετέφερε βοήθεια στον Παλαμά Καρδίτσας», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή με υποψήφια δήμαρχο Αρταίων την Βάσω Αμπελογιάννη.
Και προσθέτει: «Σε μια ακόμη κυνική κίνηση, στείρας επικοινωνιακής πολιτικής και πατώντας πάνω στην συνολική κυριολεκτική καταστροφή, ο Δήμαρχος Αρταίων, προκειμένου να μην “υστερήσει” σε κοινωνική ευαισθησία, χωρίς να κάνει έστω μια δημόσια ανακοίνωση ότι ο Δήμος θα μεταφέρει βοήθεια στους πληγέντες της Θεσσαλίας, προκειμένου όσοι φορείς ή/και πολίτες θέλουν να μπορέσουν να μεταφέρουν και την βοήθεια που έχουν συλλέξει αυτοί, χρησιμοποίησε τα οχήματα της Πολιτικής Προστασίας, της Τεχνικής Υπηρεσίας και εργαζόμενους (όπως φαίνεται στις φωτογραφίες) για αποκλειστικά ίδιους σκοπούς.
Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που επιδεικνύει τέτοια συμπεριφορά. Δεν θα ξεχάσουμε την σύσκεψη κομματικών στελεχών της ΝΔ που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο πλαίσιο της επίσκεψης του τότε υπουργού Εσωτερικών Βορίδη, δεν ξεχνάμε τις προεκλογικές φωτογραφίσεις εντός του Δημαρχείου με τους υποψηφίους της παράταξής του (μόλις τους “έκλεινε” για υποψηφίους), δεν ξεχνάμε το ότι η ιστοσελίδα του Δήμου αποτελεί πια βασικό και κύριο εργαλείο προπαγάνδας της δημοτικής του παράταξης και του ίδιου εν μέσω προεκλογικής περιόδου. Τελικά κύριε Τσιρογιάννη, όταν λέγατε ότι ο Δήμος έχει γίνει σπίτι σας εννοούσατε κυριολεκτικά;».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ