Παράλληλα με τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αγιασμοί τελέστηκαν και σε όλους τους ιδιόκτητους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Αρταίων.
Σε ανακοίνωση Τύπου που εξέδωσε, τονίζεται ότι «η Δημοτική Αρχή με εκπροσώπους της βρέθηκε στους εξής: Αγίων Αναργύρων, Δ’ Παιδικό Σταθμό, Γ΄ Παιδικό Σταθμό, Γραμμενίτσας, Φιλοθέης, Κωστακιών, Αγίου Σπυρίδωνα, Α΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό, Β’ Παιδικό Σταθμό και στον Παιδικό Σταθμό Καμπής».
«Σήμερα – δήλωσε ο δήμαρχος Αρταίων – είναι μια σημαντική ημέρα για τη ζωή δεκάδων οικογενειών της Άρτας και για τους μικρούς μαθητές που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην εκπαίδευση. Σ’ αυτά τα χρόνια, μαζί με τους φίλους και το οικογενειακό περιβάλλον θα μετρήσουν και άλλοι δύο παράγοντες στις ζωές των παιδιών: οι εκπαιδευτικοί και οι υποδομές.
Για τους εκπαιδευτικούς μας, οι οποίοι ασκούν με απόλυτη αφοσίωση το λειτούργημά τους και το γνωρίζω καλά, γι’ αυτό και τους συγχαίρω. Για τις υποδομές, θέλω να επαναλάβω ότι οι σχολικές μας υποδομές είναι από τις καλύτερες αυτή τη στιγμή στην Περιφέρεια Ηπείρου, δουλέψαμε πολύ και συνεχίζουμε να δουλεύουμε γι’ αυτό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ