«Η αυτοδιοικητική μας παράταξη, η “Αναγέννηση Κεντρικών Τζουμέρκων”, είναι μια ανεξάρτητη κίνηση πολιτών πέρα και πάνω από κομματικές επιρροές και προσωπικές φιλοδοξίες», επισήμανε στην ομιλία της κατά την παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού η επικεφαλής και υποψήφια δήμαρχος Κεντρ. Τζουμέρκων Ερασμία Ζαβιτσάνου.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαστε άνθρωποι που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε στα Κεντρικά Τζουμέρκα. Αγαπούμε τον τόπο μας και θέλουμε να προκόβουμε. Θέλουμε και τα παιδιά όλων μας αύριο να μπορούν να ζουν και να δημιουργούν εδώ, στον τόπο μας. Θέλουμε να βγάλουμε τον τόπο και τον Δήμο μας από την απομόνωση με όπλα μας την εξωστρέφεια, την καινοτομία και τις εξειδικευμένες γνώσεις.
Ο Δήμος μας έχει μείνει στάσιμος τα τελευταία χρόνια, χωρίς βελτίωση των υποδομών του, χωρίς ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του, χωρίς να έχουν δοθεί λύσεις στα βασικά μας προβλήματα. Η εγκατάλειψη των Κεντρικών Τζουμέρκων είναι πλέον εμφανής. Φτάσαμε εδώ γιατί δεν έχουν γίνει οι σωστές ενέργειες, δεν έχουν διεκδικηθεί όπως έπρεπε και δεν έχουν απαιτηθεί από την Κεντρική Εξουσία και την Περιφέρεια να δοθούν όλα όσα μας οφείλουν, όσα μας χρειάζονται για να υπάρξει ώθηση για την ανάπτυξη των Τζουμέρκων μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ