ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ με προσοχή τις προτεραιότητες που δίνει στο πρόγραμμά του ο υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας και ειλικρινά δεν έχουμε καταλάβει την διαφοροποίησή του από τον συνδυασμό «Αρτινών Συνεργασία», με τον οποίο κατήλθε στις δύο προηγούμενες νικηφόρες εκλογικές αναμετρήσεις.
Αν θα επιχειρούσαμε να δώσουμε έναν τίτλο δεν θα ήταν άλλος από το «θα τα κάνουμε καλύτερα». Η μόνη, ανέφικτη εν πολλοίς, διαφοροποίηση εδράζεται στο ΞΕΝΙΑ, για το οποίο επιμένει σε μετεξέλιξή του σε ξενοδοχειακή μονάδα παρά το γεγονός ότι έχει προκύψει ανάδοχος. Χωρίς να εξηγεί βεβαίως με ποιόν τρόπο θα απαλλάξει τον Δήμο από την διενεργηθείσα δημοπρασία και με ποιόν τρόπο επίσης θα πετάξει έξω τον ανάδοχο. Όντας αντιδήμαρχος Αρταίων κοντά στα 7,5 χρόνια θα γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι για να εξοβελιστεί ένας ανάδοχος θα πρέπει η αναθέτουσα αρχή να καταβάλει ρήτρα. Αν δεν το πράξει θα τον σύρει στα δικαστήρια κι άντε μετά να βρει άκρη! Άλλα καμιά δεκαριά χρόνια στον πάγο το ΞΕΝΙΑ, οπότε χαιρέτα τη την Αλεξάνδρεια που χάνεις…
Τέλος πάντων οι προτεραιότητες που ακούσαμε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, κατά τη γνώμη μας δεν αποτέλεσαν παρά μόνο ανακύκλωση των ήδη πεπραγμένων. Κανένα όραμα, καθόλου φαντασία. Και με τον Αρτινό λαό φυσικά απόντα καθώς ούτε καν για τις διεκδικήσεις δεν τον επικαλέστηκε.
Αν η κατασκευή νέας γέφυρας (γεφυράκι επί της ουσίας) προς το νησάκι της λίμνης στο Παραποτάμιο Πάρκο το οποίο γκρεμίστηκε, οι ημερίδες camp… και το όραμα για έναν «Δήμο που θα σηκώσει ανάστημα» έτσι γενικώς και αορίστως, αποτελούν τις μεγάλες προτεραιότητες, εμείς τι άλλο να προσθέσουμε… ας κριθούν όλα από τον Αρτινό λαό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ