ΤΗΝ φωτογραφία αυτή δεν μάς την απέστειλε ο Αντώνης, αλλά φίλος του νεοδημοκράτης στην Άρτα με τον οποίο συνεννοηθήκαμε να του κάνουμε έκπληξη.
Τραβήχτηκε την περασμένη εβδομάδα στο Στρασβούργο, με τον φίλο Αντώνη Κοσσυβάκη δίπλα – δίπλα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος παρέστη στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Μπορεί μεν ο άνθρωπος που έκανε γνωστή την Κοιλάδα του Αχελώου στα πέρατα του κόσμου να ανέλαβε τα θέματα επικοινωνίας του ευρωβουλευτή ΠΑΣΟΚ Νίκου Παπανδρέου που ανήκει στην Ομάδα Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, όμως επειδή δεν διακατέχεται από κομματικές αγκυλώσεις, σπανιότατα χάνει την ευκαιρία να διευρύνει τις διασυνδέσεις του. Και πολύ περισσότερο βέβαια όταν πρόκειται για πρωθυπουργό της χώρας του. Με όλους έχει βρεθεί και με όλους έχει φωτογραφηθεί.
Με το που παρελήφθη η φωτο δέχθηκε άμεσα έναν διακαή πόθο του φίλου του: «Του είπες να καρατομήσει… εδώ και τώρα τον Κικίλια;». Σιγά μην ήταν αυτό το πρώτο θέμα για τον Αντώνη!
Και για την Κοιλάδα του Αχελώου πότε θα έβρισκε ευκαιρία να του πει ότι δεν υπάρχει δεύτερη στην υφήλιο και πως είναι άδικο να μην περιλαμβάνεται στον κατάλογο των Μνημείων της Παγκόσμιας Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς της UNESCO;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ