Θερμές ευχαριστίες προς τον δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων Χρήστο Χασιάκο και το Δημοτικό Συμβούλιο του ίδιου Δήμου, εκφράζει δημοσίως η Ρίτα Σιόντη για την απόφαση ονοματοδοσίας του δρόμου Βατάτσι – Καταρράκτη στον αείμνηστο σύζυγό της Κώστας Βασ. Σιόντη (φωτο), αναγνωρίζοντας με τον τρόπο αυτό τη μεγάλη προσφορά στον τόπο του.
Γράφει: «Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων συνεδριάζοντας και με τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο του συγχωριανού τους Κώστας Βασ. Σιόντη υπερψήφισε ομόφωνα την ονοματοδοσία του δρόμου Βατάτσι – Καταρράκτη σε οδό Κώστα Βασ. Σιόντη αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσφορά του αειμνήστου συγχωριανού στον τόπο του.
Κατόπιν της ομόφωνης αυτής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικών Τζουμέρκων αναγνωρίζοντας την αγάπη του συζύγου μου στο χωριό του που πάντα αγάπησε, οφείλω με μεγάλη συγκίνηση και ευγνωμοσύνη να ευχαριστήσω θερμά τον δήμαρχο Κεντρικών Τζουμέρκων κ. Χρήστο Χασιάκο και τους δημοτικούς συμβούλους κάθε έναν χωριστά, ευχόμενη κάθε επιτυχία στο έργο τους, καθώς και προσωπική υγεία και ευτυχία.

Με απεριόριστη εκτίμηση
Ρίτα Σιόντη, σύζυγος του αποβιώσαντος
Κώστα Βασ. Σιόντη, πολιτικού μηχανικού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ