ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ως «Μαθουσάλας» της αυτοδιοίκησης κι όχι άδικα, διότι υπήρξε από τους μακροβιότερους εκπροσώπους της στον Δήμο Αρταίων.
Μιλάμε για τον αείμνηστο Δημήτρη Γεωργούλα που δυστυχώς έφυγε νωρίς, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό, καθώς είχε να προσφέρει ακόμα πάρα πολλά. Ίσως και από το ύπατο αξίωμα του Δήμου Αρταίων, τον οποίο υπηρέτησε από θέσεις αντιδημάρχου, προέδρου στην ΔΕΥΑΑ και βεβαίως συμβούλου.
Σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, από νεαρή ακόμα ηλικία, κέρδισε την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας, και ιδιαίτερα της περιοχής Σκοπευτηρίου, καταφέρνοντας να βρίσκεται κάθε φορά πολύ ψηλά στις προτιμήσεις. Στο Δημοτικό Συμβούλιο επί θητείας ως δημάρχου του Χρήστου Παπαγεωργίου, στην μείζονα μειοψηφία όταν επικεφαλής ήταν ο αείμνηστος Γιώργος Μάνος και αργότερα ο Γιάννης Θεοδώρου και στην πλειοψηφία όταν δήμαρχος εκλέχθηκε ο Πάνος Οικονομίδης.
Τον θυμόμαστε πάντοτε τον φίλο Τάκη και στη μνήμη μας η παρουσία του γίνεται εντονότερη κάθε φορά που διεξάγονται δημοτικές εκλογές καθώς άφησε με ζωηρά χρώματα την σφραγίδα του στον τοπικό δημόσιο βίο. Αυτή τη φορά, όμως, ενόψει βεβαίως της αναμέτρησης του Οκτωβρίου στέκει… ολοζώντανος μπροστά μας, διότι έχουμε τη χαρά να δημοσιεύουμε σήμερα (σελίδα 9) άρθρο του γιού του Σωτήρη Δημ. Γεωργούλα, ο οποίος διαπρέπει επαγγελματικά στην Αγγλία μέσω ενός γνωστικού επιστημονικού αντικειμένου, άγνωστου εν πολλοίς στην Ελλάδα.
Ο Σωτήρης είναι αναλυτής ρίσκου των παγκόσμιων αγορών με έδρα το Λονδίνο. Συναφές προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές στη χώρα μας και τις προγνώσεις τους το θέμα που αναλύει, το οποίο ίσως αποτελεί και ένα δώρο για να τιμήσει τον καθ’ όλα άξιο πατέρα του.
Ο Τάκης τον καμαρώνει σίγουρα από κει ψηλά που βρίσκεται και μεις αισθανόμαστε υπερήφανοι γιατί ένα νέο παιδί της Άρτας έχει πετύχει με το σπαθί του αλλά και την οικογένεια δίπλα του μια τόσο λαμπρή σταδιοδρομία. Εύγε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ