ΚΑΛΟΣ κι ο Γιάννης Κότσιρας όμως… όλα τα λεφτά ανάμεσα στις δύο συναυλίες της ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ Άρτας Παρασκευή και Σάββατο, ήταν ο Δημήτρης Μπάσης.
Ο Δημήτρης Μπάσης ο οποίος έφτιαξε τέτοιο πρόγραμμα που έκανε το πολυπληθέστατο κοινό – για μια ακόμα φορά – να συμ- μετέχει, να διασκεδάζει, να ξεσηκώνεται, να χειροκροτεί ασταμάτητα. Το ένα τραγούδι ήταν καλύτερο από το άλλο γι’ αυτό όπου σχηματίζονταν έστω κι ένα μικρό ελεύθερο κενό στην απεραντοσύνη του χώρου, οι άνθρωποι δεν σταματούσαν να χορεύουν και να τραγουδούν μαζί του.
Η απογείωση, εν τω μεταξύ, ήρθε στο αφιέρωμα που έκανε στον φίλο του – όπως είπε – Δημήτρη Μητροπάνο, θυμίζοντας ότι πέρασαν 11 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή όμως δεν θα ξεχαστεί ποτέ τόσο ο ίδιος όσο και το μουσικό του έργο. «Έδωσα μια υπόσχεση – πρόσθεσε ο Δημ. Μπάσης – πως τραγούδια του θα τραγουδάω σ’ όλες μου τους εμφανίσεις. Ήταν ο μεγαλύτερος λαϊκός καλλιτέχνης στην Ελλάδα» με το ακροατήριο να ξεσπά σε ζωηρότατα και παρατεταμένα χειροκροτήματα ως ένδειξη συναίνεσης.
Η συναυλία του Γιάννη Κότσιρα ήταν κάπως υποτονική και η επιλογή κάποιων από τα τραγούδια που επέλεξε δεν… πυροδοτούσαν την ατμόσφαιρα. Σίγουρα περιμέναμε πολύ περισσότερα. Νομίζουμε ότι θα άξιζε περισσότερο η ΚΝΕ στην κεντρική συναυλία (Σάββατο) να είχε τον Δημήτρη Μπάση και τον Γιάννη Κότσιρα την πρώτη βραδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ