ΕΙΝΑΙ ενθαρρυντικό και συνάμα παρήγορο για τους πολίτες ενός Δήμου όταν πρόσωπα διεκδικούν την ενεργή ανάμειξη μέσω των Δημοτικών Συμβουλίων.
Ένα απ’ αυτά τα πρόσωπα που ξεχωρίζουμε είναι ο Αλέκος Γιώτης (φωτο) που κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αρταίων με τον συνδυασμό «Αρτινών Συνεργασία» με επικεφαλής τον δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Χρήστο Τσιρογιάννη. Η απόφασή του να πλαισιώσει το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού απορρέει από πραγματικό ενδιαφέρον για την πόλη και τα χωριά, έχοντας στην φαρέτρα του σωρεία προτάσεων και πλούτο απόψεων και ιδεών προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής και να κερδηθεί το στοίχημα του μέλλοντος.
Δείγματα σεβασμού προς τις ανάγκες των δημοτών και παράλληλα γνώση για να καλυφθούν, υπάρχουν ένα σωρό από τον Αλέκο Γιώτη. Όντας διευθυντής ΕΛΤΑ Άρτας έκανε σημαία την εξυπηρέτηση του πολίτη κι όταν προέκυπταν δυσκολίες, που είναι εύλογο να ανακύπτουν, στέκονταν όρθιος δίπλα τους για να βρεθούν λύσεις. Ποτέ δεν το έπαιξε αφ’ υψηλού, ποτέ δεν γύρισε την πλάτη, ποτέ δεν επέδειξε αλαζονεία και ποτέ δεν βίωσε την ιδιότητά του ως μικροεξουσία.
Τα στοιχεία αυτά, που άλλωστε επιζητά κάθε συναλλασσόμενος για να μην δυσκολεύεται η καθημερινότητά του, είναι σύμφυτα για τον ίδιο. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του και δεν αλλάζει. Τον συνοδεύουν για μια ζωή. Ως κατεξοχήν λαϊκός άνθρωπος, λοιπόν, δίνει πολιτισμένα, χωρίς μικροψυχία και ιδιοτέλεια τον αγώνα του για γνήσια και αυθεντική εκπροσώπηση των συμπολιτών του στο Δημοτικό Συμβού- λιο. Και πάντα φυσικά με το χαμόγελο.
Αυτή την εκπροσώπηση την στερήθηκε για λίγους ψήφους στις προηγούμενες εκλογές όταν είχε κατέλθει υποψήφιος με τον ίδιο συνδυασμό. Στους χρήσιμους, όμως, καλόν είναι να επιδεικνύουμε πάντα ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ