Δήλωση με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς έκανε ο δήμαρχος Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης από τα σχολεία στα οποία παρέστη στον αγιασμό.
Ανέφερε: ««Οι σχολικές μας υποδομές είναι καλύτερες από ποτέ, αφού έχουμε κάνει παρεμβάσεις βελτίωσης – αναβάθμισης ύψους 3 εκ. ευρώ όλα αυτά τα χρόνια. Όμως, επειδή τα σχολεία είναι ζωντανοί οργανισμοί και μπορεί να προκύπτουν διάφορα θέματα, προχωράμε στη χορήγηση Προπληρωμένης Κάρτας για κάθε σχολική μονάδα, ώστε να υπάρχει αυτονομία στους διευθυντές των σχολείων και προβλήματα να λύνονται γρήγορα και με διαφάνεια, αλλά και στη χρηματοδότη των σχολικών εκδρομών της Γ’ λυκείου.
Επιπλέον, προχωράμε ήδη και νέες συνέργειες με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Άρτας με το Πανεπιστήμιο και με πιστοποιημένους φορείς για ακόμα περισσότερα προγράμματα απόκτησης δεξιοτήτων και ευαισθητοποίησης των μαθητών μας. Προχωράμε την «Κάρτα Νέων» σε συνεργασία με τοπικούς επιχειρηματίες, ώστε οι μαθητές να έχουν οικονομικά προνόμια σε αγορές και διασκέδαση. Ενώ δημιουργήσαμε το Συμβούλιο Νεολαίας, ώστε η Νέα Γενιά να συμμετέχει ενεργά στην διαμόρφωση στρατηγικών που αφορούν τη Νεολαία. Έχουμε, λοιπόν, κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι μια όμορφη χρονιά για τα παιδιά μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ