Την περασμένη Κυριακή το απόγευμα, στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κεντρικών Τζουμέρκων, έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, ως και των προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων του ψηφοδελτίου «Τζουμερκιώτικη Δημοτική Πορεία», που έχει ως επικεφαλής του τον σημερινό δήμαρχο Χρήστο Χασιάκο. Η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική και ο ενθουσιασμός έκδηλος.
Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Χρήστος Χασιάκος καλωσόρισε τους μελλοντικούς του συνεργάτες ως ένα άξιο οργανικό σύνολο, έτοιμο να ριχτεί στη δουλειά χωρίς να ξεστρατίσει ούτε εκατοστό από τους στόχους που χάραξε η ομάδα για την επόμενη πενταετία. Πρόσθεσε, ακόμη, ότι οι εκλογές του Οκτώβρη θα είναι απλά μια ημερολογιακή καταγραφή της αποδοχής του από τους ψηφοφόρους και μια νέα δημοκρατική εντολή για συνέχιση του έργου του.
Ο Χρήστος Χασιάκος, με το βαρύ βιογραφικό στα κοινά, έκανε τη ζωή του ένα μεγάλο ταξίδι στο χρόνο με ορίζοντα τα αγαπημένα του Τζουμερκοχώρια. Οι κάτοικοι έγιναν κοινή του μοίρα, μέλη του σπιτιού του, δικοί του άνθρωποι, που τους υπηρετεί για πάρα πολλά χρόνια με αληθινή αγάπη.
Την αυτοδιοίκηση δεν την έκανε επάγγελμα και χώρο των κενών λόγων και των διάτρητων θεσμών. Ακαταπόνητος οραματιστής συνεχίζει το έργο του με πολύτιμο σύμβουλο τη γνωσιολογική επάρκεια ενός έμπειρου μηχανικού. Διαφωτιστής και αναμορφωτής. Μιλούν και συμφωνούν γι’ αυτό οι άνθρωποι και ο τόπος. Βιώνει χαρές, αλλά και πολλούς κινδύνους. Πότε ευλογημένα τα βουνά μαζί του και πότε βίαια.
Δήμαρχε της αδελφοσύνης και της συνέπειας, σου ευχόμαστε από καρδιάς μια νέα επιτυχή θητεία για ένα καλύτερο μέλλον των συνδημοτών σου. Και άκου! Μη βγάλεις ποτέ από το μυαλό σου και τη λίμνη, όπως αυτή ορίζεται από τα γεωγραφικά όρια του Δήμου.
Δημήτρης Ντάλας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ