«Με μεγάλη επιτυχία – σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου της “Λαϊκής Συσπείρωσης”», πραγματοποιήθηκε στην Άρτα την περασμένη Πέμπτη η παρουσίαση των υποψηφίων της τόσο στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας όσο και στους Δήμους Αρταίων και Νικ. Σκουφά.
Στην ίδια ανακοίνωση, επισημαίνεται: «Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και πήραν το λόγο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου Γιώργος Πρέντζας, ο υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων Στράτος Καλλώνης και ο υποψήφιος δήμαρχος Νικ. Σκουφά Ηλίας Σαπρίκης. Στις ομιλίες τους ανέδειξαν τις ευθύνες των Δήμων και των Περιφερειών για την υλοποίηση της κεντρικής πολιτικής του αστικού κράτους, τονίζοντας ότι οι υποψήφιοι που προέρχονται από τα αστικά κόμματα, με όποιο “μανδύα” κι αν κατεβαίνουν στις εκλογές, ως δήθεν ανεξάρτητοι ή σε σύμπραξη μεταξύ τους, ταυτίζονται απόλυτα όταν πρόκειται να υλοποιή- σουν κατευθύνσεις που τσακίζουν τις ανάγκες και τη ζωή του λαού για τα κέρδη των λίγων. Παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι και στην Περιφέρεια Ηπείρου, αντίστοιχα και στους Δήμους της, δεν προκρίνονται έργα αντιπλημμυρικής, αντιπυρικής, αντισεισμικής θωράκισης γιατί δεν αποφέρουν κάποιο κέρδος στο μεγάλο κεφάλαιο.
Τόνισαν την ανάγκη ενίσχυσης των ψηφοδελτίων της “Λαϊκής Συσπείρωσης” και των υποψηφίων της, οι οποίοι είναι οι μοναδικοί που βρίσκονται απέναντι σ’ αυτή την πολιτική και οι μοναδικοί οι οποίοι αποτελούν την συνεπή και μαχητική δύναμη υπεράσπισης των εργατικών-λαϊκών δικαιωμάτων σε τοπικό επίπεδο, τη μοναδική αντιπολίτευση στην πολιτική της φορομπηξίας, της εμπορευματοποίησης κοινωνικών υπηρεσιών, της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων και της μετατροπής της τοπικής διοίκησης σε “ντίλερ” επιχειρηματικών συμφερόντων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ