ΝΙΩΘΟΥΜΕ πραγματικά ιδιαίτερη χαρά όταν ενόψει δημοτικών εκλογών βλέπουμε στο ψηφοδέλτιο πρόσωπα γνώριμα και φιλικά, για τα οποία θα λέγαμε πως παίρνουμε όρκο ότι κατέρχονται με αποδεδειγμένο το ενδιαφέρον για τον τόπο τους και διάθεση να βάλουν το δικό τους λιθαράκι για να παραμείνει ζωντανός και με σπίτια ανοιχτά. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα ορεινά χωριά μας.
Ένα από αυτά τα πρόσωπα, καθ’ όλα ξεχωριστό, είναι η Μαριάνθη Παπαγιάννη, σύζυγος του φίλου από καρδιάς Γιάννη Παπαγιάννη, προέδρου του Συλλόγου «ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ», η οποία κατέρχεται υποψήφια τοπική σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Θεοδωριάνων. Ο συνδυασμός που επέλεξε για συστράτευση είναι της Ερασμίας Ζαβιτσάνου.
Είμαστε βαθύτατα πεπεισμένοι ότι την απόφασή της να δώσει τη μάχη από την πρώτη γραμμή, η Μαριάνθη την έλαβε από το πάθος για το χωριό της και την ειλικρινέστατη αγάπη της για τα Τζουμέρκα. Και είμαστε επίσης βέβαιοι ότι κατέρχεται με πλήρη ανιδιοτέλεια, με την αγωνία ριζωμένη γι’ αυτόν τον τόπο, αλλά κυρίως με θέσεις και απόψεις για την βιωσιμότητά του, για την ανάπτυξη, την ανάδειξη, που αναμφισβήτητα περνά μέσα από την τουριστική προβολή. Αδιαπραγμάτευτη είναι ταυτόχρονα η επιμονή της για δυναμική προώθηση και διεκδίκηση όσων θα κάνουν από όμορφο ακόμα ομορφότερο το χωριό Θεοδώριανα.
Για την Μαριάνθη δεν υπάρχουν και δεν πρέπει να υπάρχουν διλήμματα. Ψήφος και με τα δυό χέρια…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ