Δήλωση κατεχόμενων κυψελών σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή καλούνται να υποβάλλουν στη ΔΑΟΚ (Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής) Άρτας από 1 Σεπτεμβρίου έως 20 Νοεμβρίου οι ενεργοί μελισσοκόμοι.
Να σημειωθεί ότι για όσες δηλώσεις υποβληθούν μεταξύ 21 Οκτωβρίου και 20 Νοεμβρίου θα διενεργηθεί υποχρεωτικά επιτόπιος έλεγχος των μελισσοκομικών εκμεταλλεύσεων και τα αποτελέσματα των ελέγχων θα καταχωρηθούν στο ηλεκτρονικό μητρώο.

Ειδικότερα θα πρέπει να δηλωθούν με ακρίβεια τα προσωπικά στοιχεία, τα στοιχεία επικοινωνίας, το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού, ο αριθμός των κατεχόμενων κυψελών, η ετήσια ποσότητα παραγωγής μελιού και λοιπών προϊόντων καθώς και τα στοιχεία αγοραστών των προϊόντων. Η ηλεκτρονική υποβολή γίνεται μέσω ιστοσελίδας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στη θέση ψηφιακές υπηρεσίες – υπηρεσίες για μελισσοκόμους και η πρόσβαση γίνεται με τη χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet.

Η δήλωση κατεχόμενων κυψελών καθίσταται υποχρεωτική και επαναλαμβάνεται ετησίως ώστε οι μελισσοκόμοι να συνεχίσουν να έχουν τα προνόμια του ενεργού μελισσοκόμου και το δικαίωμα συμμετοχής σε επιδοτούμενα προγράμματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ