ΔΕΝ ξέρουμε αν μετακλήθηκε ειδικός επί των αρχιτεκτονικών σχεδιασμών σε κτίρια, όμως αυτό που βλέπουμε όσον αφορά την αισθητική και λειτουργική εικόνα του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία» με επικεφαλής το νυν και εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη είναι ότι συντίθεται σε ένα άριστο αποτέλεσμα.
Οι εξωτερικοί χώροι αξιοποιούνται ισορροπημένα για την προβολή της παράταξης με χρώματα που… τραβούν το μάτι, δίνοντας φυσικά – και ευλόγως – έμφαση στο πρόσωπο του δημάρχου, με φόντο μάλιστα σε μια από τις φωτογραφίες το έργο του κόμβου στο ύψος της πλατείας Ν. Ζέρβα, που όντως είναι σημαντικό.

Έμφαση, επίσης, έχει δοθεί στο λογότυπο που κυριαρχεί στο χώρο πάνω από το ισόγειο, ενώ οι εσωτερικοί αντίστοιχοι διαμορφώθηκαν έτσι ώστε να αφαιρούν το στοιχείο της υπερβολής και να καθίστανται λειτουργικοί, με σεβασμό πάντα στον πολίτη που θα τους επισκεφθεί.

Όταν ανάμεσα στα προτάγματα περιλαμβάνεται και ο στόχος για «όμορφη πόλη» πρέπει να το δείχνεις και με το παράδειγμα το συνδυασμού σου. Είναι κάτι που εισπράττεται.

Β.Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ