ΜΕΣΑ από τον συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον Στράτο Καλλώνη, δίνει τον αγώνα του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αρταίων ο Δημήτρης Καραμπίκας, λογιστής, η ψήφος στον οποίο σίγουρα θα πιάσει τόπο.
Αγαπά τον τόπο του που επέλεξε να ζει αν και διαθέτει τα φόντα να σταδιοδρομήσει με επιτυχία επαγγελματικά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Όμως είναι από τους εκφραστές της νέας γενιάς που θέλει αυτόν τον τόπο να ευημερεί, να αναπτύσσεται, να προκόβει, να είναι ανθρώπινος και προπαντός να δίνει ευκαιρίες για καλύτερη ποιότητα ζωής αλλά και εναλλακτικές προτάσεις για ανάδειξη της δημιουργικότητας και της φαντασίας των ανθρώπων της.
Αυτό αποτελεί και ένα από τα κίνητρά του για ενεργό ανάμειξη στις δημοτικές εκλογές, ενώ παράλληλα πρέπει να υπογραμμίσουμε, γιατί τον γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά, πως με ό,τι καταπιάνεται το βγάζει εις πέρας. Είναι από τα πρόσωπα στα οποία μπορεί να υπολογίζει η πόλη και οι πολίτες, αν βεβαίως δίνουμε σημασία στο μέλλον.
Ο Δημήτρης είναι γιος του Ηλία Καραμπίκα και της Ρένας Τζαχρήστα που χαρακτηρίζονται με διαχρονικότητα για την ενεργή ανάμειξή τους με τα δημόσια πράγματα, με θετικό φυσικά πρόσημο. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος περνά πλέον στον δημιουργικά ανήσυχο Δημήτρη που ανεπιφύλακτα υποστηρίζουμε ότι είναι άξιος της εμπιστοσύνης μας.
Καλή επιτυχία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ