«Ένα ακόμα έργο της Δημοτικής Αρχής ξεκινά μετά και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη με τον ανάδοχο του έργου, παρουσία του προέδρου της Κοινότητας Κωστακιών Βησσαρίωνα Νούλη και της διευθύντριας των Τεχνικών Υπηρεσιών Σοφίας Γρύλλια», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση Τύπου του Δήμου.
Προστίθεται: «Πρόκειται για το έργο «Βελτίωση οδικής ασφάλειας εθνικού – επαρχιακού δικτύου οικισμών Δήμου Αρταίων – κυκλοφοριακές παρεμβάσεις εντός του οικισμού στο τμήμα της επαρχιακής οδού Άρτας – Κωστακιών», προϋπολογισμού 2 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης. Πιο συγκεκριμένα, στους Κωστακιούς και εντός του οικισμού σε μήκος 2 χιλιομέτρων περίπου, δηλαδή από την αρχή μέχρι το τέλος του οικισμού, θα κατασκευαστούν νησίδες, κυκλικός κόμβος, διαβάσεις πεζών, νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού led, παρκίδες και νέος ασφαλτοτάπητας. Φυσικά το έργο περιλαμβάνει και τις ανάλογες φυτεύσεις και διευθέτηση ομβρίων με σύνδεση στο υφιστάμενο δίκτυο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με τις εν λόγω εργασίες δεν θα διαταραχτεί η καθημερινότητα, διότι θα υπάρχουν ανοίγματα στη νησίδα για τις κάθετες διελεύσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ