ΝΑΙ μεν αυτοδιοικητικές εκλογές ενόψει, όμως και σε ρυθμούς του 49ου Φεστιβάλ κινείται η ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗΣ που ως στόχο θέτει το επερχόμενο να είναι ακόμα καλύτερο από τα προηγούμενα.
Διεξάγεται την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας με το σύνθημα «Με το ΚΚΕ για τον Σοσιαλισμό» για να «γεννούνε τα σκοτάδια λάμψη» (Ναζίμ Χικμέτ). Το πρόγραμμα έχει ως εξής και πρώτα την Παρασκευή: Opening με νεανικό σχήμα. Συναυλία με τους Millennials. Χαιρετισμός από την ΚΝΕ. Συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση και κλείσιμο με ρεμπέτικο γλέντι με τον Χρήστο Σιάνα.

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου: Αφιέρωμα σε μεγάλους Έλληνες συνθέτες από τον Βαγγέλη Καψάλη (φωνή – κιθάρα) και την Έλλη Καλουτσάκη (φωνή – βιολί). Πολιτική ομιλία από τον Κώστα Παρασκευά, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ. Συναυλία με τον Γιάννη Κότσιρα. Μαζί του η Δήμητρα Μπουλούζου και η Μυρτώ Βασιλείου. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Στον χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχει έκθεση με θέμα «Το εργατικό κίνημα στην Άρτα την περίοδο του Μεσοπολέμου» μέσα από τις στήλες του Ριζοσπάστη. Θα λειτουργούν, όπως κάθε χρόνο, έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής», παιδότοπος με ξεχωριστό πρόγραμμα και παιχνίδια ρομποτικής, μπαρ, ταβέρνες, στέκι του «Οδηγητή» και μαθητικό στέκι.

Κρατήστε δυνάμεις…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ