ΓΙΑ τις 6 Οκτωβρίου ορίστηκε η δίκη του πρώην αντιδημάρχου Δήμου Ζίτσας που κατηγορείται για την βάναυση κακοποίηση γαϊδάρου στο χωριό Γραμμένο Ιωαννίνων.
Το εισαγγελικό πόρισμα εκδόθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, με το οποίο απορρίπτονται όλοι οι ισχυρισμοί του κατηγορουμένου. Είχε υποστηρίξει ότι ο γάιδαρος δέχθηκε επίθεση από λύκους και τον μετέφερε στην καρότσα του αγροτικού του αυτοκινήτου χωρίς να αντιληφθεί ότι στη διαδρομή το ζώο έπεσε και σέρνονταν.
Ο ίδιος αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πρέβεζας. Ήδη φιλοζωικές Οργανώσεις των Ιωαννίνων αλλά και πανελλαδικά προετοιμάζονται με τους δικηγόρους τους να παραστούν στη δίκη και παράλληλα ζητούν την συμπαράσταση του κόσμου. Υπενθυμίζεται ότι μετά την κακοποίησή του το άτυχο ζώο, παρά τις προσπάθειες των κτηνιάτρων, δεν άντεξε με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος. Το θέμα είχε προσλάβει πανελλήνιο ενδιαφέρον, καταδικάζοντας την βάναυση συμπεριφορά του αντιδημάρχου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ