Ως γιος της αείμνηστης Λαμπρινής Εξάρχου θα ήθελα να ευχαριστήσω κυρίως την διευθύντρια της Παθολογικής κ. Λένα Αθανασίου και τον παθολόγο ιατρό κ. Ευάγγελο Ρώτα, όπως επίσης τους υπόλοιπους παθολόγους, υπόλοιπους γιατρούς και ειδικευόμενους για την ιατρική και επιστημονική σας φροντίδα κατά τη νοσηλεία της μητέρας μου.
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις νοσοκόμες και τον νοσοκόμο, την κ. προϊσταμένη που εργάζονται στον τρίτο όροφο της Παθολογικής – Ουρολογικης, για την προσφορά, τον κόπο, την υπομονή και το χαμόγελο που δώσατε στην μητέρα μου.
Ευχαριστώ και την εξαίρετη τραπεζοκόμο που εκτός από τα γεύματα που έφερνε, έρχονταν πάντα με ένα χαμόγελο και ρωτούσε από ενδιαφέρον για την κατάσταση της μητέρας μου.
Και τέλος ευχαριστώ τις αποκλειστικές νοσοκόμες και κυρίως την Μαρία Ζώη, η οποία με πραγματική αγάπη την φρόντιζε κάθε βράδυ με τον καλύτερο τρόπο σαν να ήταν και δική της μητέρα.
Σε όλους αυτούς τους παραπάνω ανθρώπους που σχεδόν για δύο μήνες ήμουν και εγώ καθημερινά μαζί τους και από μένα ένα μεγάλο ευχαριστώ που κάνατε ό,τι καλύτερο για τη μητέρα μου μέχρι το τέλος της ζωής της.

Με εκτίμηση Σάκης Έξαρχος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ