ΜΠΟΡΕΙ ο Πάνος Καραγιώργος, δικηγόρος, να μην κατάφερε να ξεπεράσει τις ανυπέρβλητες δυσκολίες για την συγκρότηση ψηφοδελτίου, με το οποίο είχε αποφασί- σει να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων υποστηριχθείς από τον ΣΥΡΙΖΑ, όμως εκπροσώπηση της οικογένειας θα υπάρξει στις δημοτικές εκλογές.
Ο λόγος για την κόρη του Μυρτώ Καραγιώργου, η οποία κατέρχεται υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δήμου Αρταίων με τον συνδυασμό «Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή» με επικεφαλής την Βάσω Αμπελογιάννη.
Φοιτήτρια Νομικής η Μυρτώ φαίνεται να έχει πάρει πολλά από τον δυναμικό χαρακτήρα του πατέρα της, κυρίως όμως από την συλλογική κοινωνική του δράση και την διάθεση προσφοράς. Εκεί που διαφέρει ίσως περισσότερο είναι η… ριζοσπαστικοποίησή της, για την οποία απ’ ότι υποψιαζόμαστε θα πρέπει όχι μόνο να μην διαφωνεί αλλά να αισθάνεται υπερήφα- νος ο Πάνος. Ο οποίος με τον δικό του τρόπο πλέον θα αναμειχθεί στις εκλογές. Ιδιαίτερα όταν βλέπει πως σε ότι αφορά τα δημόσια πράγματα το… μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά.

Στη φωτο η Μυρτώ Καραγιώργου (τρίτη από αριστερά) στην αγκαλιά της μητέρας της Ζήνα και του πατέρας της με τον Στέφανο Τζουμάκα (αριστερά), υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Τραβήχτηκε στο περιθώριο της συνάν-τησης που είχε ο Τζουμερκιώτης πολιτικός με τους Αρτινούς στην κούρσα της διαδοχής στον ΣΥΡΙΖΑ. Απ’ ότι γνωρίζουμε είναι οικογενειακός τους φίλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ