Eκλεισε με επιτυχία ο 9ος αγώνας ορεινού τρεξίματος «Στην σκιά του Κριάκουρα – ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ» με τις διαδρομές των 10 και 22 χιλιομέτρων.
Ένας αγώνας στον οποίον λίγο πριν την εκκίνηση η συγκινησιακή φόρτιση ήταν τέτοια που η ατμόσφαιρα είχε βαρύνει αρκετά. Εξάλλου, ο αγώνας έγινε και αφιερώθηκε στην Ελπίδα Γιώτη, την γυναίκα που τον οραματίστηκε και τον πραγματοποίησε με όλες τις δυσκολίες.
Το τι σήμαινε τρέχω στα μυστικά των Τζουμέρκων μπορούν να το πούνε μόνο αυτοί που έτρεξαν στον αγώνα διασχίζοντας ελατοδάση, δύο ποτάμια και μονοπάτια ξεχασμένα από προηγούμενα χρόνια χωρίς να αντιμετωπίσουν τον παραμικρό κίνδυνο μιας και η οργανωτική επιτροπή είχε φροντίσει για τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας σε μια διαδρομή όμορφη, εντυπωσιακή και δύσκολη συνάμα.
Περνώντας από τους λασπόλακκους των αγριογούρουνων και την περιοχή της αρκούδας, μαζεύοντας τις δροσοσταλίδες του καταρράκτη για να τους συντροφεύσει μέχρι τον τερματισμό. Αυτό το οποίο θα μείνει αξέχαστο από όλους είναι το πέρασμα από το ρέμα του παραδείσου ή αλλιώς ρέμα Μάρκς, συνδυάζοντας όλα τα στοιχεία της απόλυτης επαφής με την φύση.
Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα αναφέρει σε μήνυμά της: «Σας ευχαριστούμε όλους, τους αθλητές του αγώνα, τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές του αγώνα, τους εθελοντές, την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Άρτας, το ΕΚΑΒ, τον γιατρό και τον φυσιοθεραπευτή, την ΟΑΝΕΑΝ, τους φωτογράφους, τους χωριανούς-ες που βοήθησαν, τους δωροθέτες, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης».

Προηγούμενο άρθροΠανέτοιμος για τη νέα μάχη των εκλογών ο Αλέκος Γιώτης
Επόμενο άρθροΈφερε νεαρό διεθνή Σέρβο η ΑΕ Δόξα – Πύρρου Άρτας
Ο Βασίλης Τσεκούρας είναι αθλητικογράφος. Σπούδασε στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (2007-2010), στην Αθήνα, και στο παρελθόν συνεργάστηκε με πολλές εφημερίδες, ιστοσελίδες και ραδιόφωνα απ’ όλη την Ελλάδα. Ήταν δημιουργός της επιτυχημένης αθλητικής ιστοσελίδας του νομού Άρτας, sportsarta.gr (2011-2014), ενώ στη συνέχεια συμμετείχε δημοσιογραφικά στο αθλητικό site της Ηπείρου, sportsnow.gr (2014-2016), έχοντας ρόλο κεντρικού διαχειριστή. Τις αγωνιστικές σεζόν 2017/2018 και 2018/2019 κατείχε τη θέση του Υπεύθυνου Τύπου στην ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Football League). Στα πρώτα του βήματα δημιούργησε και ασχολήθηκε με τα ιστολόγια (blog), Δ΄ Εθνική -5ος όμιλος- (2006-2008) και Χατ-τρικ (2008-2010), τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Από το καλοκαίρι του 2010 συνεργάζεται με τον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ Άρτας», όπου επιμελείται τις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα της, taxydromosartas.gr, ενώ το χρονικό διάστημα 2007-2011 αρθρογραφούσε στην αθλητική εφημερίδα της Άρτας, «ΆρταSport».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ