ΤΑ πανηγύρια και οι διάφορες – και πάντως φέτος πολλές – εκδηλώσεις είναι αναμφισβήτητα καλές «πηγές» για πιο στενή γνωριμία των υποψηφίων ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Καμιά φορά όμως οι ψήφοι βρίσκονται εκεί που δεν το περιμένεις. Όπως φερ’ ειπείν ακόμα και εκτός συνόρων. Ως προς αυτό, έχουμε συγκεκριμένο παράδειγμα να σάς μεταφέρουμε. Και το παράδειγμα φέρει το όνομα Χάρης Παπάζογλου, τον οποίο αρχές με μέσα Αυγούστου συναντήσαμε στο Κανάλι Πρέβεζας που επιλέξαμε για σύντομες διακοπές.
Περιστοιχισμένος σε καφετέρια της παραλίας από ομάδα Αρτινών που είτε διατηρούν εξοχικά είτε αποτέλεσε προορισμό καλοκαιρινής απόδρασης, τα έλεγαν για τις κάλπες σε πολύ φιλική ατμόσφαιρα. «Τί γίνεται… αλιεύονται ψήφοι κι εδώ» τον πειράξαμε. «Από δω βγαίνουν περιφερειάρχης, δήμαρχοι και σύμβουλοι…» αντέτεινε με χιούμορ. Με ντόπιο παράγοντα της παρέας, φίλο του Χάρη, που ξέρει μέχρι και πόσα… κουταλοπήρουνα έχει το κάθε σπίτι σ’ ολόκληρη την Ήπειρο, να συμφωνεί απολύτως χαμογελώντας έμπλεος σιγουριάς. Θα μπορούσαμε ως εκ τούτου να το αποκαλέσουμε και… Κανάλι της επιτυχίας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ