ΕΧΕΙ κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από το σε εξέλιξη πρόγραμμα με την επωνυμία «ΑλιΑμβρα» ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Γιάννης Γκολομάζος, ο οποίος όπως βλέπουμε και στη φωτο που τράβηξε η φίλη μας Αλίκη Βίτσιου, δεν κρύβει την χαρά του.
Είναι από την 3η Έκθεση Γευσιγνωσίας, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο λιμάνι της Κορωνησίας κι όπως οι προηγούμενες έτσι και η συγκεκριμένη πέτυχε τον σκοπό της. Οι πάρα πολλοί παριστάμενοι στο πανέμορφο νησί της Κορωνησίας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την παρασκευή εδεσμάτων του Αμβρακικού σε πραγματικό χρόνο με την προσφορά δοκιμαστικών μερίδων που τιμήθηκαν δεόντως, συνοδεία μουσικής.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που υλοποιεί το Επιμελητήριο Άρτας χρηματοδοτείται από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020) λαμβάνοντας το «πράσινο φως» όταν υφυπουργός ήταν ο Γιώργος Στύλιος και συγχρηματοδοτείται από Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση.
Πρόκειται για μια εύστοχη πρωτοβουλία καθώς δίνει την δυνατότητα γνωριμίας του κοινού με τα αλιεύματα του Αμβρακικού Κόλπου, ενώ παράλληλα συνιστά διαφήμιση μέσω της εξωστρέφειας που την διακρίνει. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι δεδομένη, η προσπάθεια αναγνωρίζεται από την κοινή γνώμη, ο Αμβρακικός βρίσκεται στο επίκεντρο πώς λοιπόν να μην νιώθει ικανοποίηση ο πρόεδρος;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ