ΤΑ βρήκαν σε όλα δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης και Σωτήρης Βασιλάκης, οπότε η συνεργασία τους επισφραγίστηκε προχτές Δευτέρα με τον πρώην (σήμερα συνταξιούχος) υπεύθυνο τμήματος ηλεκτροφωτισμού του Δήμου να κατέρχεται υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο Αρταίων.
Η φωτο τραβήχτηκε με φόντο τον Βυζαντινό ναό Αγίου Βασιλείου προσδίδοντας έτσι και τον ανάλογο συμβολισμό, καθότι πρόκειται για μνημείο αυθεντικό τοπόσημο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Ο φίλος Σωτήρης είναι όχι μόνο από τα κατεξοχήν αναγνωρισμένα πρόσωπα στην πόλη αλλά και από τα πιο δημοφιλή, χάρισμα το οποίο απέκτησε με την ανιδιοτελή προσφορά, τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά του, τη συνέπεια, την ειλικρίνεια, την φιλικότητα και το ήθος που τον διακρίνουν.
Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε κατέλθει με τον συνδυασμό «Δημοτική Αναγέννηση» και με την προτίμηση των ψηφοφόρων κατάφερε να εκλεγεί σύμβουλος. Παρέμεινε πιστός μέχρι την τελευταία στιγμή στην παράταξή του και την απόφαση να συστρατευθεί με το ψηφοδέλτιο «Αρτινών Συνεργασία» έλαβε αρκετές ήμερες μετά την ανακοίνωση αποχώρησης της Τζένης Ταπραντζή.
Απ’ ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε επέλεξε, όπως ο ίδιος εκτιμά, ένα ψηφοδέλτιο νίκης έτσι ώστε να μπορεί από καλύτερες θέσεις να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της Άρτας, τις ανάγκες της οποίας, αλλά και των πολιτών γνωρίζει άριστα. Κι αν με την θέληση του λαού αναδειχθεί πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αρταίων η πόλη θα έχει να κερδίσει πολλά. Στο χέρι μας είναι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ