ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ αναμφισβήτητα είναι η παρουσία στις δημοτικές εκλογές Δήμου Αρταίων της Λίτσας Κιτσαντά (φωτο) που κατέρχεται με τον συνδυασμό «Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή», της οποίας επί σειρά ετών υπήρξε επικεφαλής, υποβάλλοντας τον Σεπτέμβριο του 2022 την παραίτησή της από δημοτική σύμβουλος και ως εκ τούτου από το τιμόνι προκειμένου να επέλθει η εναλλαγή.
Σε ανακοίνωση που είχε εκδόσει τότε η παράταξή της, μεταξύ άλλων, αναφέρονταν ότι «παραμένει πάντα ενεργή και πάντα εδώ». Με την ίδια να το μετουσιώνει σε πράξη καθώς ενόψει δημοτικών εκλογών δίνει ήδη τη μάχη για την εκ νέου είσοδο του συνδυασμού στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αρταίων και αυτή τη φορά με πολύ περισσότερο αυξημένα ποσοστά.
Μετά από οκτώ χρόνια επιτυχημένης διαδρομής στα δημοτικά μας πράγματα, η Λίτσα Κιτσαντά μετέχει ως απλός στρατιώτης, κάτι που την τιμά ιδιαίτερα, διατηρώντας συνάμα το ίδιο πάθος και τον ίδιο ενθουσιασμό. Αν μη τι άλλο η παρουσία της στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι όχι μόνο χρήσιμη αλλά και απαραίτητη, διότι με τις γνώσεις και την μαχητικότητά της έχει πολλά ακόμα να προσφέρει.
Νομίζουμε ότι η κάθοδός της στις εκλογές μόνο με συναισθήματα ικανοποίησης και χαράς γίνεται δεκτή από την τοπική μας κοινωνία, η οποία αναμένεται να την επιβραβεύσει και δια της ψήφου για τους έντιμους κοινωνικούς, συλλογικούς, αυτοδιοικητικούς και πολιτικούς της αγώνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ