Την παραίτησή του από πρόεδρος της ΔΕΕΠ (Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας) ΝΔ Άρτας υπέβαλλε ο Νίκος Σπύρου προκειμένου να κατέλθει υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο νομό με τον συνδυασμό του νυν περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη».
Στην επιστολή παραίτησής του, αναφέρει: «Γνωστοποιώ ότι με την παρούσα επιστολή υποβάλλω την παραίτησή μου από πρόεδρος της ΔΕΕΠ Άρτας. Η απόφασή μου αυτή πάρθηκε συγχρόνως με την πρόθεσή μου να θέσω υποψηφιότητα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στη Περιφερειακή Ενότητα Άρτας με τον Συνδυασμό “Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου” και επικεφαλής τον Αλέξανδρο Καχριμάνη. Να τονίσω ότι αν και δεν υπήρχε ασυμβίβαστο μεταξύ της ιδιότητάς μου ως προέδρου και της υποψηφιότητάς μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές, πήρα την απόφαση να κλείσω έναν κατά τη γνώμη μου επιτυχημένο κύκλο ως πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Άρτας επί πολλά έτη και μετέπειτα ως πρόεδρος της ΔΕΕΠ Άρτας και να ανοίξω έναν καινούργιο, αυτόν της ενασχόλησής μου με την αυτοδιοίκηση και τα κοινά του νομού Άρτας.
Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα που υπηρέτησα όλα αυτά τα χρόνια την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ως επικε- φαλής στο νομό Άρτας και που αυτό συνδυάστηκε με την μεγάλη εκλογική νίκη της 25ης Ιουνίου και φυσικά το μεγάλο στοίχημα που κερδήθηκε για την τοπική μας οργάνωση όπου ο μεγάλος μας στόχος επιτεύχθηκε καθιστώντας τη Νέα Δημοκρατία πρώτη πολιτική δύναμη στο νομό Άρτας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον γραμματέα Οργανωτικού και διευθυντή προέδρου κ. Στυλιανό Κονταδάκη για την εμπιστοσύνη που επέδειξε προς το πρόσωπό μου και την αγαστή συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, μια συνεργασία που μετατράπηκε σε μια αληθινή προσωπική φιλία.
Επίσης, να ευχαριστήσω όλα τα μέλη και τους φίλους της παράταξης με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, τους πρώην προέδρους της Νομαρχιακής, όλα τα μέλη της Νομαρχιακής μας, πρόεδρους και μέλη των Τοπι- κών μας Οργανώσεων, πρώην και νυν βουλευτές και πολιτευτές και φυσικά τα μέλη της ΟΝΝΕΔ με την οποία αναπτύξαμε μια άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.
Τέλος, θα ήθελα να τονίσω ότι θα είμαι δίπλα στον νέο πρόεδρο της ΔΕΕΠ Άρτας όπως αυτός θα προκύψει μετά από απόφαση του γραμματέα Οργανωτικού, θα συνεχίσω να υπηρετώ ως απ-λό μέλος την Νομαρχιακή μας παράτα- ξη όποτε μου ζητηθεί, όπως άλλωστε έπραξα όλα αυτά τα χρόνια και είμαι βέβαιος ότι και ο καινούργιος πρόεδ-ρος με τη δική μου συμβολή καθώς και των υπόλοιπων μελών μας, θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της Νομαρχιακής μας διατηρώντας τη φήμη της, ως μιας από τις καλύτερες Νομαρχιακές Οργανώσεις στην Ελλάδα. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ