ΤΟΝ ανάδοχο του έργου για την ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό του νοσοκομείου Πρέβεζας ανέδειξε σε συνεδρίασή της την περασμένη Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ηπείρου.
Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 845.000 ευρώ και το ποσό καλύπτεται εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια, ύστερα από την σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την 6η ΥΠΕ (Υγειονομική Περιφέρεια), στην οποία ανήκει η αρμοδιότητα για τα έργα στις Μονάδες Υγείας. Προσωρινός ανάδοχος, λοιπόν, είναι η ΟΡΡΑΟΝ ΑΤΕ.
Μεταξύ των άλλων περιλαμβάνεται η κατεδάφιση κτιρίου βοηθητικής χρήσης στο δώμα, καθώς ο συγκεκριμένος χώρος δεν είναι πλέον απαραίτητος, απαλλάσσοντας το δώμα από επιπλέον φορτία. Κι ακόμα: Δημιουργία νέων χώρων κύριας χρήσης. Κατασκευή νέων λουτρών και ανακαίνιση των υπαρ- χόντων στο εσωτερικό των θαλάμων νοσηλείας στις κλινικής του νοσοκομείου που βρίσκονται στον πρώτο και δεύτερο όροφο των νοτίων κτιρίων (μέχρι σήμερα η πλειοψηφία των θαλάμων διαθέτει μόνο νιπτήρα με παροχή κρύου νερού, ενώ λουτρά προβλέπεται να γίνουν σε 11 θαλάμους και πλήρης ανακαίνιση σε 13). Αντικατάσταση των θυρών εισόδου στους θαλάμους με ξύλινες και με μεταλλικό κάσωμα, με πλάτος ικανό να διέρχονται τα φορεία. Αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και κατασκευή νέου με όδευση αντίστοιχη με την παλιά και ανάπτυξη νέων τμημάτων για την τροφοδοσία των νέων WC που θα κατασκευαστούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ