ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΕΝΟΣ απολύτως την δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο λόγω υποστελέχωσης, ο γνωστός δικηγόρος Δημήτρης Λαμπράκης (φωτο) ανταποκρί- θηκε στην πρόσκληση του Συλλόγου Εργαζομένων και των Κέντρων Υγείας και παραβρέθηκε στην σύσκεψη ως απλός πολίτης.
Προκειμένου, ωστόσο, να φανεί χρήσιμος παρενέβη ως νομικός προτείνοντας να ζητηθεί η επέμβαση εισαγγελέα για τα επισυμβαίνοντα στο νοσοκομείο, εκθειάζοντας παράλληλα το έργο των γιατρών, που χάρη σ’ αυτούς απέδωσε το γεγονός ότι κρατιέται ακόμα ζωντανό. Δεν είναι ίσως της στιγμής να το πούμε, όμως θα το κάνουμε. Το όνομα του Δημήτρη Λαμπράκη είχε ακουστεί για υποψηφιότητα βουλευτή Άρτας της ΝΔ. Θα μπορούσε και να μην πήγαινε στην σύσκεψη και πολύ περισσότερο να μην διατύπωνε την συγκεκριμένη πρόταση, την οποία τεκμηρίωσε σε συνδυασμό με τον κίνδυνο της ανθρώπινης ζωής από την έλλειψη γιατρών αλλά και τον κίνδυνο να μην βγαίνουν οι εφημερίες.
Πήγε όμως κι όχι μόνο προσήλθε αλλά και τα είπε έτσι όπως ακριβώς έπρεπε να ακουστούν. Έθεσε πάνω απ’ όλα την αξία της ανθρώπινης ζωής, τον σεβασμό που αρμόζει στις ηρωικές προσπάθειες των γιατρών, αλλά και την υποχρέωση της πολιτείας για εμπέδωση κλίματος ασφάλειας απέναντι στην υγεία με την κάλυψη όλων των κενών. Κι ας στενοχωρεί κάποιους στο κόμμα του…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ