ΑΜΑ έχεις ανθρώπους στο τιμόνι του φορέα που εκπροσωπείς σαν τον φίλο πρόεδρο της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας Πολύκαρπο Χαλκίδη, έχεις πάρα πολλά να κερδίσεις.
Γνωρίζοντας ότι η προβολή είναι ένα ισχυρό «όπλο» ποτέ δεν χάνει την ευκαιρία να διαφημίζει τον τόπο του και ιδιαιτέρως βέβαια τις πανέμορφες παραλίες του Ιονίου, τους σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους, την γαστρονομία και φυσικά την φιλοξενία. Δεν υπάρχει εβδομάδα του χρόνου (χειμώνα – καλοκαίρι) που ο Πολύκαρπος να μην επιδιώκει και βεβαίως να επιτυγχάνει την συμμετοχή στα τηλεοπτικά πάνελ του κέντρου και της περιφέρειας. Χώρια οι ραδιοφωνικές παρουσίες αλλά και οι αντίστοιχες σε εφημερίδες και περιοδικά.
Πιο πρόσφατη εμφάνιση αυτή στο MEGA, στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» με την Στέλλα Γκαντώνα και τον Ντίνο Σιωμόπουλο, στην οποία με φόντο την παραλία Βράχου – Λούτσας χαρακτήρισε από τις καθαρότερες με χρυσαφένια άμμο και καταγάλανα νερά. Με το ίδιο πάθος συνάμα μιλά και για τις άλλες παραλίες ανακαλύπτοντας κάτι ευρηματικό να πει!
Τυχαίο ότι η Πρέβεζα απογειώνεται τουριστικά χρόνο με το χρόνο; Δε νομίζουμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ