ΟΙ φιλίες ενίοτε δοκιμάζονται αλλά πιστεύουμε ακράδαντα ότι αν είναι θεμελιωμένες σε πολύ γερές βάσεις αντέχουν και παραμένουν αιώνιες.
Κάπως έτσι εξομολογούμαστε και μεις τη φιλία μας με τον Στάθη Μπαρτζώκα, με τον οποίο η σχέση μας οικοδομήθηκε από τους μαθητικούς του αγώνες και έκτοτε μετεξελίχθηκαν σε δυνατή φιλία. Ποτέ, εν τω μεταξύ, δεν ξεχνάμε την πολύχρονη συνεργασία μας με την εφημερίδα και την προσφορά του ίδιου προς αυτή. Τον νιώθαμε και τον νιώθουμε πάντα δικό μας άνθρωπο, παρά τις διαφωνίες μας σε διάφορα θέματα. Αλλά έτσι δεν πρέπει να είναι οι φίλοι; Να τα μοιράζονται δηλαδή όλα.
Όπως για παράδειγμα τις αποφάσεις που λαμβάνουν. Κι όταν έφτασε η στιγμή για να αποφασίσει την κάθοδό του στις εκλογές για τον Δήμο Αρταίων σε μάς είχε το νου του και με μάς το μοιράζεται. Κι αυτό το εκτιμούμε από βάθος καρδιάς. Τηλεφώνησε, λοιπόν, προχτές Δευτέρα και μάς είπε ότι κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Άρτα υπεύθυνα μαζί» του Χριστόφορου Σιαφάκα. Απόλυτα σεβαστή η επιλογή του και πάντα καλά λόγια θα λέμε για τον φίλο που ξέρουμε πόσο πολύ αγαπά την Άρτα. Η χαρά μας θα είναι μεγάλη αν τον δούμε και δημοτικό σύμβουλο. Καλημέρα με… επιτυχημένα φιλιά, που θάλεγε και ο ίδιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ