«Δύο νέες θέσεις ιατρών προκηρύχθηκαν στις 10 Ιουλίου για το Νοσοκομείο της Άρτας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής ΝΔ του νομού Γιώργος Στύλιος (φωτο).
Πρόκειται -προσθέτει- μια θέση ειδικευμένου ιατρού νεφρολόγου επιμελητή Β’ για τη μονάδα Τεχνητού Νεφρού και μια θέση ειδικευμένου ιατρού ακτινολόγου επιμελητή Β’ για το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr ξεκίνησε στις 10 Ιουλίου και λήγει 21 του μηνός.
Η εν λόγω προκήρυξη ενισχύει άμεσα δύο κλινικές του Νοσοκομείου της πόλης που έχουν ανάγκη. Το επόμενο διάστημα επιδιώκουμε να προκηρυχθούν νέες θέσεις ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού. Η στήριξη της δημόσιας δωρεάν υγείας και η αναμόρφωση του ΕΣΥ αποτελούν κεντρικές δεσμεύσεις της ΝΔ γι’ αυτή την τετραετία».
Με αφορμή την προκήρυξη ο Γ. Στύλιος, δήλωσε: «Η Άρτα αποτελεί σημείο αναφοράς για το Νοσοκομείο της που εξυπηρετεί και τους γύρω νομούς. Η ενίσχυσή του με επιπλέον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι απαραίτητη για την διαρκώς καλύτερη λειτουργία του.
Οι δύο νέες θέσεις ιατρών αποτελούν ένα καλό νέο. Η αναβάθμισή του με παράλληλα αναβάθμιση της υγείας στο νομό είναι μια διαρκής προσπάθεια. Δεσμεύομαι πως θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να μάχομαι για το νομό μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ