ΤΟΣΟ ο υποψήφιος βουλευτής Θανάσης Μανταλόβας που κατέλαβε την δεύτερη θέση στις πρόσφατες εθνικές εκλογές όσο και ο Κωνσταντίνος Γάτσιος που ήρθε τρίτος, δεν δέχθηκαν την υποψηφιότητα περιφε- ρειάρχη Ηπείρου υποστηριζόμενου από το ΠΑΣΟΚ, οπότε το κόμμα οδηγήθηκε στην επιλογή του Στέφανου Ζούμπα (φωτο).
Πρόκειται για στέλεχος νέας γενιάς, διετέλεσε περιφερειακός σύμβουλος και γραμματέας της ΝΕ Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, ενώ σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ιωαννιτών εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο του πρώην δημάρχου Ιωαννιτών και εκ νέου υποψηφίου Θωμά Μπέγκα.
Λέγεται ότι η υποψηφιότητά του «κλείδωσε» μετά από επικοινωνία την οποία είχε μαζί του ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης. Λίγος, βέβαια, ο χρόνος για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου καθώς πρέπει να κατατεθεί μέχρι 31 Αυγούστου, όμως όταν πρόκειται για το «κομματικό καθήκον» ο βαθμός συσπείρωσης αυξάνεται.
Απ’ ότι μπορούμε να αντιληφθούμε ο κομματικός μηχανισμός στην Ήπειρο αλλάζει ταχύτητα κι επειδή με τους Δήμους τα πράγματα πάνε πιο χαλαρά, αναμένεται να… τα δώσουν όλα για την Περιφέρεια. Από το προσκλητήριο φυσικά δεν εξαιρείται ο νομός μας, οπότε η ΝΕ πιάνει δουλειά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ