ΠΟΛΥ μεγάλη ήταν η προσέλευση των παιδιών στο χωριό Πράμαντα, έδρα του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, τα οποία το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουλίου προσήλθαν όχι μόνο για να εμβολιαστούν αλλά να εξεταστούν και να πάρουν οδηγίες από την ομάδα παιδιάτρων.
Ο εμβολιασμός, η εξέταση καθώς και η ενημέρωση έγιναν στο πλαίσιο της δράσης «Ομπρέλα» που διοργανώθηκε από την Πανελλή- νια Ομοσπονδία Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων και την ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας). Εκτός του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων ανάλογη δράση πραγματοποιήθηκε στους Δήμους Αλοννήσου, Αμοργού, Νισύρου, Ιθάκης, Ηρωικής Νήσου Ψαρών, Οινουσσών, Παρανεστίου, Καλαβρύτων και Γορτυνίας.
Στην αποστολή, στο χωριό Πράμαντα, εκ μέρους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών μετείχαν οι παιδίατροι Αντώ- νης Κοντός (συμπατριώτης μας), Ιωάννης Ρίτσας, Κώστας Νταλούκας, Σοφία Φίνου και Σπύρος Μαζάνης. Τόσο ο εμβολιασμός των παιδιών για τον ιό HPV, όσο για τον covid-19 και την μηνιγγίτιδα, έγινε στο Κέντρο Υγείας, το οποίο με ανακοίνωσή τους οι παιδίατροι ευχαριστούν και ιδιαιτέρως βέβαια το νοσηλευτικό προσωπικό για τη μεγάλη βοήθεια και την αγάπη που τούς παρείχε.
Ευχαριστούν, επίσης, τον δήμαρχο Γιάννη Σεντελέ, καθώς και όλη την Δημοτική Αρχή για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία. Να σημειωθεί πως ο Αντώνης Κοντός είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ