Η Περιφέρεια Ηπείρου ανταποκρινόμενη στην πρωτοβουλία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, για την προσφορά εννιά υποτροφιών ανά Περιφέρεια, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν την αίτηση με τα σχετικά δικαιολογητικά από την Τρίτη 4 Ιουλίου 2023 έως την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023 από 8 το πρωί έως 2 το μεσημέρι.
Όσον αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας κάνει γνωστό ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Κοσμά Αιτωλού 10 (τηλέφωνο 2681363509 – 2681363502).
Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομισθούν είναι : Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού φορολογικής δήλωσης οικονομικού έτους 2022 καθώς και φωτοαντίγραφο του τελευταίου Ε9. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας γονέα ή κηδεμόνα. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ενδιαφερόμενου τέκνου. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Φωτοαντίγραφο απολυτηρίου εκπαίδευσης (λυκείου).
Για τα λοιπά κοινωνικά κριτήρια: Κάρτα ανεργίας γονέων (αν υπάρχει). Διαζευκτήριο ή αγωγή διαζυγίου και απόφαση επιμέλειας τέκνων (για μονογονεϊκές οικογένειες). Φωτοαντίγραφο γνωμάτευσης ΚΕΠΑ με ποσοστό αναπηρίας 67% (αν υπάρχει).
Η επιλογή θα γίνει από Επιτροπή της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου, αφού ληφθούν υπόψη όλα τα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια. Επισημαίνεται ότι οι εν λόγω υποτροφίες αφορούν την φοίτηση στους κύκλους σπουδών και όχι την κάλυψη εξόδων διαμονής και διατροφής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ