ΜΕ εφημερίες που καλύπτουν γιατροί και από άλλα νοσοκομεία λειτουργεί το Ακτινολογικό Τμήμα του νοσηλευτικού μας ιδρύματος, επομένως επαφιέμεθα σε… υποστηρίξεις.
Στο εν λόγω Τμήμα απέμειναν μόνο δύο μόνιμοι γιατροί – ακτινολόγοι, ο Σπύρος Ντούτσης και η Όλγα Ξηροποτάμου και για την κάλυψη των εφημεριών εκτός από τα Ιωάννινα που έρχονταν συνήθως, τώρα καλούνται γιατροί και από το νοσοκομείο Αγρινίου, συν ο γιατρός του Κέντρου Υγείας Άρτας.
Πληροφορούμαστε ότι από την διοίκηση του νοσοκομείου μας απεστάλη έγγραφο προς την 6η ΥΠΕ (Υγειονομική Περιφέρεια) και το υπουργείο Υγείας για την κάλυψη θέσεων. Έστω πάντως κι αν δοθεί το «πράσινο φως» και υπάρξει ενδιαφέρον γιατρών, η τοποθέτηση θα γίνει το λιγότερο μετά από έξι μήνες από τη στιγμή που υπάρξει έγκριση.
Επειδή απ’ ότι λέγεται στην ιατρική παίζει ρόλο ακόμα και το δευτερόλεπτο για την σωτηρία των ανθρώπων καταλαβαίνετε τι έχει να συμβεί έτσι και για τον άλφα ή βήτα λόγο το Ακτινολογικό Τμήμα μείνει ακάλυπτο από εφημερίες. Λείπει η προνοητικότητα κι αυτή είναι μεγάλη παθογένεια του συστήματος. Και πολύ περισσότερο βέβαια στον χώρο της υγείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ