ΣΤΗΝ αντικατάσταση παλαιών οχημάτων με έξι νέας αποδοτικότερης ενεργειακής κλάσης, προχώρησε ο Δήμος Αρταίων παρέχοντας με τον τρόπο αυτό μεγαλύτερη ασφάλεια στις μετακινήσεις του προσωπικού, την εξοικονόμηση χρημάτων από το κόστος συντήρησης και τα καύσιμα, χωρίς να παραγνωρίζεται η προστασία του περιβάλλοντος.
Η αντικατάσταση έγινε μέσω του ΠΕΠ (Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα), μετά από πρόταση που υπέβαλε ο Δήμος στην Περιφέρεια Ηπείρου, η οποία ανταποκρίθηκε θετικά. Τα πέντε από τα έξι οχήματα χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά για την μετακίνηση και εξυπηρέτηση του προσωπικού του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» προς τους ωφελούμενους σε όλη την έκταση του Δήμου, ενώ το έκτο όχημα διατίθεται στο υπόλοιπο προσωπικό της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας.
«Η θετική είδηση αντικατάστασης του στόλου – επισημαίνεται σε ανακοίνωση Τύπου του Δήμου – έρχεται να προστεθεί στην ένταξη των 15 υπαλλήλων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στο μόνιμο προσω- πικό του Δήμου. Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» βρίσκεται πλέον καθημερινά δίπλα στον πολίτη με ενισχυμένες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ