Μια ακόμα μαγική βραδιά απόλαυσαν οι δημότες της Άρτας αλλά και των γύρω Δήμων και περιοχών που βρέθηκαν στο νέο υπαίθριο θέατρο του Δήμου Αρταίων για να παρακολουθήσουν ζωντανά την Ελένη Τσαλιγοπούλου.
Στον κατάμεστο από κόσμο χώρο, η Ελένη Τσαλιγοπούλου μάγεψε το κοινό, σε μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο από τον Δήμο Αρταίων, δηλώνοντας λάτρης της Άρτας, της μουσικής της παράδοσης και του Τμήματος Μουσικών Σπoυδών της περιοχής μας, ευχόμενη «ο υπέροχος, νέος χώρος να εκατοστίσει τέτοιου επιπέδου εκδηλώσεις».
Οι εκδηλώσεις αφιερωμένες στα «Ελευθέρια» της πόλης που κάθε χρόνο διοργανώνει η Δημοτική Αρχή και αγκαλιάζουν οι φορείς και οι Σύλλογοι της περιοχής μας, ολοκληρώνονται σιγά – σιγά, για να πάρει τη σκυτάλη το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» με καθημερινές παραστάσεις, προβολή ταινιών, χορευτικές βραδιές με παραδοσιακούς χορούς, συναυλίες, θεατ- ρικά δρώμενα, παιδικές παραστάσεις κα.
«Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και υπερήφανοι για την ανταπόκριση του κοινού, των φορέων, των Συλλόγων μας και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Αυτή η θετική ενέργεια και διάθεση μας δίνει την ώθηση για ακόμα περισσότερα για την πόλη μας, για όλους μας» ανέφερε σε τοποθέτησή του, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Λιόντος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ