ΤΑ χέρια τους έδωσαν Μάρω Νάκα και δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης ενόψει των δημοτικών εκλογών του προσεχούς Οκτωβρίου και πρόκειται για μεταγραφή της νυν συμβούλου από τον συνδυασμό «Γέφυρα στο Μέλλον» του Γιάννη Παπαλέξη.
Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί η μεταγραφή από τον ίδιο συνδυασμό προς τον συνδυασμό του δημάρχου της Χριστίνας Σπάκας, ενώ πριν κάποιο διάστημα παραιτήθηκε η Βίκυ Βασιλάκη – Μητρογεώργου και τη θέση της πήρε η Μάρω Νάκα, η οποία προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ. Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της με τον συνδυασμό «Αρτινών Συνεργασία» υπέβαλε την παραίτησή της τόσο από υπεύθυνη Τύπου όσο και από τη ΝΕ του κόμματος.
Το θέμα της παραίτησής της συζητήθηκε μεν στην συνεδρίαση της ΝΕ την περασμένη Παρασκευή, όμως αρμόδια να απαντήσει για το αν θα γίνει δεκτή ή όχι, απ’ ότι μάς αναφέρεται από τον γραμματέα Αλέξη Σερέτη, είναι η επιτροπή που εξετάζει αυτά τα θέματα σε κεντρικό επίπεδο. Ως προς τούτο αναμένεται εγκύκλιος ίσως και αυτή την εβδομάδα. Σε κάθε περίπτωση η Μάρω Νάκα έχει ξεκινήσει ήδη τον αγώνα της για συλλογή ψήφων. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί εδώ που τα λέμε και απότοκο της βραδύτητας με την οποία το κόμμα αντιμετωπίζει τις αυτοδιοικητικές εκλογές…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ