Τα πρώτα 40 ονόματα του συνδυασμού του «Όραμα Δημιουργίας», δίνει στη δημοσιότητα ο υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Κεντρ. Τζουμέρκων Γιώργος Αθανασούλας, δικηγόρος, ο οποίος στο κείμενο που προηγείται αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «ξεκινάμε ένα όμορφο ταξίδι… για την ανανέωση και τη νίκη…».
Σημειώνει χαρακτηριστικά: «Συνδημότισσες, συνδημότες, στη προσωπική μου ζωή και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, έχω μάθει ότι για την επίλυση των προβλημάτων δεν υπάρχουν ούτε μυστικές συνταγές ούτε μαγικά ραβδιά. Έμαθα ότι η εξέλιξη, η επιτυχία και η αποτελεσματικότητα επιτυγχάνεται με προσπάθεια, με γνώσεις, με τόλμη, με όραμα σχέδιο και σωστό προγραμματισμό και πάνω σε αυτά θα στηριχτώ και θα πορευτώ και ως αυριανός δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν το δήμο μας.
Δεν κατέρχομαι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως σωτήρας, κατέρχομαι γιατί πιστεύω στους ανθρώπους, γιατί πιστεύω στις ομάδες, γιατί είμαι αποφασισμένος να δουλέ-ψω για τα Κεντρικά Τζουμέρκα, για να δώσω το χαμόγελο και την αισιοδοξία σε όλες τις συνδημότισσες και τους συνδημότες γιατί το αξίζουν και τους πρέπει. Κατέρχομαι στις επερ- χόμενες εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος γιατί Μαζί Μπορούμε να τα καταφέρουμε, να κάνουμε μια νέα αρχή, με όραμα, με στόχο, με προγραμματισμό!
Όλοι μαζί θα δώσουμε έναν δίκαιο, αξιοπρεπή και καθαρό αγώνα, με πολιτικό πολιτισμό και με το βλέμμα στο μέλλον. Με το βλέμμα στα Κεντρικά Τζουμέρκα.
Μαζί αγωνιζόμαστε για ένα Δήμο αντάξιο των προσδοκιών των κατοίκων του. Μαζί πορευόμαστε για την ανανέωση και τη μεγάλη νίκη. Με πιστή και αποφασιστικότητα, δύναμη και αισιοδοξία θα πετύχουμε να βγάλουμε τον Δήμο μας από την στασιμότητα και την μιζέρια.
Ένα όμορφο ταξίδι ξεκινάμε, λοιπόν, από σήμερα, όλοι μαζί εγώ με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και τους υποψηφίους τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού μας “Όραμα Δημιουργίας” σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου μας. Με αρχές, τόλμη, όραμα και ελπίδα, ήθος και εντιμότητα. Με δυνατή ομάδα που νοιάζεται, που σχεδιάζει και υλοποιεί. Μαζί, λοιπόν, για την ανανέωση και τη μεγάλη νίκη.
Σήμερα ευρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσουμε ένα σημαντικό αριθμό υποψηφίων συμβούλων που κατέρχονται με το συνδυασμό μας “Όραμα Δημιουργίας” και ζητούν από τους συνδημότες μας την στήριξή τους έτσι ώστε ο συνδυασμός μας να είναι ο νικητής στις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023».
Υποψήφιοι σύμβουλοι
Ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Αθανασούλας έδωσε στην δημοσιότητα και τα πρώτα 40 ονόματα των υποψηφίων συμβούλων που είναι τα εξής: Παπαχρήστος Χρήστος, οδοντίατρος, Νικολάου Παναγιώτης, ελεύθερος επαγγελματίας, Χατζηγιάννης Κωνσταντίνος, πρώην αντιδήμαρχος, δημόσιος υπάλ- ληλος, Τσίπρας Λεωνίδας, δημοτικός σύμβουλος, οικονομολόγος, Στασινού Ευαγγελία (Λίτ- σα), ιδιωτική υπάλληλος, Σχωρτσανίτης Αθανάσιος, ιδιωτικός υπάλληλος, Αλυμάρας Δημήτριος, χειριστής μηχανημάτων έργων, Γαλά- νης Λάμπρος, χειριστής βαρέων μηχανημάτων, Τυρολόγου Αλεξάνδρα, δημοτική υπάλληλος, Τσίρκα Αικατερίνη, αγρότισσα, Καρακί- τσος Γεώργιος, πρώην οδηγός ΕΑΣ, Πλίτσας Ευάγγελος, πρόεδρος τοπικού Κυψέλης, πρώην υπαξιωματικός Πυροσβεστικού Σώματος, Λιάκος Ευστάθιος, μελισσοκόμος, Βέντρα Δήμητρα, πρώην αντιδήμαρχος, οικιακά, Λιάκος Χρήστος, χειριστής μηχανημάτων, Δουλάμης Παύλος, συνταξιούχος διευθυντής υπουργείου Δικαιοσύνης, Γκανέτσου (Καραϊσκου) Ουρανία, ελεύθερη επαγγελματίας – τηλεοπτική παραγωγός, Μακαβέλος Νικόλαος, ελεύθερος επαγγελματίας, Πανάγος Δημήτριος, φοιτητής, Τσίτσικας Παναγιώτης, οικοδόμος, Κωστούλα Βασιλική, κομμώτρια, Μπούρης Γεώργιος, συνταξιούχος ΔΕΗ, Σιώζου Ελένη, οικιακά, Χουλιάρας Κωνσταντίνος, γεωπόνος, Φούρκα Θεοδώρα, ελεύθερη επαγγελματίας, Αγγέλης Κωνσταντίνος, πρώην τραπεζικός υπάλληλος, Μπασιαδήμα Έφη, ελεύ- θερη επαγγελματίας, Κοντογιώργος Χριστόφορος, εκπαιδευτικός, Γιαννούλας Ελευθέριος, συνταξιούχος αστυνομικός, Καπέλης Γεώργιος, συνταξιούχος αεροπορίας, Κώστας Βασίλειος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Αηδόνης Παναγιώτης, οικοδόμος, Κορδαλή Αλεξάνδρα, ιδιωτική υπάλληλος, Παπαδημητρίου Κατερίνα, δημόσιος υπάλληλος, Καλιακάτσος Γεώργιος, συνταξιούχος οδηγός, Κουτσούπας Κωνσταντίνος, ελεύθερος επαγγελματίας, Γκίζας Κωνσταντίνος, δημοτικός σύμβουλος, πρώην αξιω- ματικός πυροσβεστικού σώματος, Καρκάβελος Δημήτριος, συνταξιούχος δημοσίου, Γάτα Ανδριανή, νοσηλεύτρια, Γούλας Παναγιώτης, αγρότης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ