«Για ακόμα μια χρονιά αγαπημένα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ διακρίθηκαν στο πλαίσιο του διαγωνισμού Superior Taste Awards, του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης, ενός κορυφαίου ανεξάρτητου οργανισμού για την προώθηση και αναγνώριση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης» αναφέρεται σε ανακοίνωση Τύπου της εν λόγω γαλακτοβιομηχανίας.
Στην ίδια ανακοίνωση, προστίθεται: «Με την ανώτατη διάκριση γεύσης (τρία χρυσά αστέρια) και με βαθμολογία πάνω από 90% διακρίθηκαν η Φέτα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ και το DODONI Authentic Greek Yogurt 2%, το οποίο έλαβε συμπληρωματικά και το Crystal Taste Award, καθώς απέσπασε για 3η συνεχόμενη χρονιά τρία χρυσά αστέρια, αντικατοπτρίζοντας την συνεχή επιδίωξη της ΔΩΔΩΝΗ για αριστεία και την ικανότητά της να προσφέρει με συνέπεια μια απαράμιλλη γευστική εμπειρία.
Επιπλέον, με την ανώτατη διάκριση των δύο αστεριών, ξεχώρισαν αγαπημένα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ όπως το Γαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ, το ΔΩΔΩΝΗ πρόβειο γιαούρτι και η διαχρονική ΔΩΔΩΝΗ Κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ.
Μετρώντας περισσότερες από 70 εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις και βραβεία από το 2015 μέχρι σήμερα, που επιβραβεύουν την αφοσίωση της εταιρείας στην παραγωγή εξαίρετης ποιότητας γαλακτοκομικών προϊόντων, την δυναμική επιχειρηματική της ανάπτυξη, αλλά και την επιτυχημένη επικοινωνιακή της στρατηγική, η ΔΩΔΩΝΗ παραμένει πιστή στις αξίες και στη δέσμευσή της να μεταφέρει τη γεύση του καλού στο τραπέζι των Ελλήνων και διεθνών καταναλωτών».
Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, CEO της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε σχετικά με τις νέες βραβεύσεις: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τις διακρίσεις που λάβαμε από έναν τόσο καταξιωμένο θεσμό όπως τα Superior Taste Awards, καθώς αποτελούν απόδειξη της ακλόνητης αφοσίωσης όλης της οικογένειας της ΔΩΔΩΝΗ για κάθε ένα προϊόν που παράγουμε. Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα υψηλότερα πρότυπα γεύσης, ποιότητας και παράδοσης, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας απολαμβάνουν τις καλύτερες ελληνικές γαλακτοκομικές απολαύσεις σε κάθε άκρη της γης!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ