Στη μάχη της καθαριότητας στην πόλη και τώρα και στα χωριά ο Δήμος Αρταίων ρίχνει το νέο σάρωθρο, το οποίο αναλαμβάνει δράση σε συνεννόηση με τους προέδρους των Κοινοτήτων.
«Το νέο υπερσύχρονο σάρωθρο με το οποίο ενισχύθηκε πρόσφατα η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου – τονίζεται σε ανακοίνωση Τύπου του Δήμου – βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στα χωριά Κεραμάτες, Κωστακιούς και Κιρκιζάτες, ενώ συνεχίζει και σε άλλες περιοχές σε όλο το εύρος του Δήμου, σύμφωνα με το πρόγραμμα της υπηρεσίας.
Ο δήμαρχος Αρταίων, σημειώνει σχετικά: «Ο εξοπλισμός της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου μας αναβαθμί- ζεται και εκσυγχρονίζεται, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε όλοι μας ένα Δήμο πιο καθαρό. Καθημερινά οι άνθρωποί μας δίνουν μάχη για την απομάκρυνση των απορριμμάτων και τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων, έχοντας στη διάθεσή μας υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού που η Δημοτική μας Αρχή κατάφερε να προμηθευτεί.
Οι δημότες αξίζουν να απολαμβάνουν μια πόλη όμορφη και καθαρή. Σε αυτή την προσπάθεια αναζητούμε και τη δική τους συνδρομή, με σεβασμό και οικολογική συνείδηση».
Ο κ. Τσιρογιάννης βρέθηκε σε επίβλεψη καθαριότητας με το νέο σάρωθρο, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιώργο Μπουκουβάλα και τους πρόεδρους, Κεραματών Δημήτρη Κατσαρό, Κωστακιών Βησσαρίωνα Νούλη και Κιρκιζατών Νίκο Μπέλλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ